![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ... До початку розрядні NAV користувачеві, мій виглядає так: ![]() Де Вхідні PM посиланнями і т.д.?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Айе своєї ABIT змішаної навколо на Mo, випадкові кордону, і все скрізь, Швидше за все Dave зміни макета?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Так його ж зі мною. Може, Дейва на щось? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПМ і все, що в даний час знаходиться Quicklinks ліворуч, 2, меню.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не слід зад чи що-небудь, але всі оголошення ліворуч (я бачу тільки заблокували кадру) дійсно Мессінг до макета сторінки, і робить його важким для читання / реагувати на потоки.
Здається, непривабливий, ви можете подумати, що, може бути, поклавши кадру до верхньої або нижньої, так як це розчаровує маючи близько 6 слів в рядку в темі, а також зміст сторінки не в центрі сторінки. Моя система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Ширина потоку є помилкою, а в даний час виправлені. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виглядає краще Дейв.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 1TB Зовнішній жорсткий диск - Flashing Lights - Bad Things Have Happened | Paul4763 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 28 жовтня 2009 12:55 |
| Якщо цього не траплялося Ви Ймовірно, вам не повірять | Бьюкенен | Генеральний обладнання чат | 14 | 31 травня 2009 13:21 |
| Хто-небудь знає, що могло б статися з нашим туалетом? | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 10 | 7 квітня 2008 12:00 |
| Що сталося | KenCastle | General Software чат | 6 | 30 грудня 2007 17:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |