![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хора, Какво се случва?Аз афиш проблем, имам отговор от приятелски дядка, Форд, а сега не мога да прочетете неговата отговор. Нито мога да видя моята темата в subforum ... и сега съм просто си спомни, че преди няколко дни, не мога да вляза сама из език форум. Бих че в момента, че това може да е имало сайт форум, но сега съм се чудех дали имам вирус ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...b-stick-19191/
| |||
| |||
| Конци се направи, просто като това е, не забравяйте да публикувате в правилния форум, или само да направите търсене за вашите мнения или отидете в контролния панел, за да намерите неща. |
|
| |||
| |||
| Благодарение Дейв, LOL, аз не съм толкова глупав, макар и доста близо, това е все едно, че не мога да видя бродовете отговор, неговото не съществува ...Аз съм правиш на вируса сканира точно сега намерени 3 malwares и един вирус ... |
|
| |||
| |||
| Явно ще трябва да посетите Злонамерен софтуер премахване гид. |
|
| |||
| |||
| О добре, трябва да има проблем с вашия компютър тогава, евентуално започване на темата в вируса форум. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Неговият replys определено по този темата, но аз го копира по-долу тук, в случай че искаш да го прочетете. Цитат:
|
| |||
| |||
| Само дни след като получи отговора бях в състояние да го прочетете. И аз coudn't излезете, странно. Както и да намери решение на проблема ми на една и съща вечер: "Освен ако не е целта" ![]() Ich бен експерт |
|
| |||
| |||
| Звучи като браузър бисквитка или кеширате проблем, клиринг и двете трябва да сортирате него. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Така че какво най-добрите? | redden137 | PC & конзолата Gaming | 3 | 29 Feb 2008 18:08 |
| Това става с теб? | Hybr! Г | Общността Новини & Чат | 10 | 19 Jan 2008 16:10 |
| Какво става | Creyta | Представете Yourself Тук | 3 | 19 Jan 2008 08:04 |
| Whats до всички | blando89 | Представете Yourself Тук | 11 | 1-во Дек 2007 16:17 |
| Whats случва! | Joeking | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 2-ро Jul 2007 11:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |