![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Lidi, co se děje?I vysláni problém, dostal odpověď a přátelské podivín, Ford, a nyní i nemůže přečíst jeho odpověď. Ani mohu vidět moje vlákno v subforum ... a hned jsem si vzpomněl, že některé dny jsem nemohl přihlásit sám z jazyka fóru. Já bych si v té době, že by to mohlo být stránky fóra, ale teď jsem si, když budu mít nějaký virus ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...b-stick-19191/
| |||
| |||
| Závity dostat přesunuto, stejně jako je tento se přesvědčte, zda jste ve správném post fórum nebo prostě udělat hledat vaše příspěvky nebo jděte do svého ovládacího panelu najít věci. |
|
| |||
| |||
| Díky Dave, LOL, já nejsem blbej, že, i když dost blízko, že věc je, že i když nevidí Forů odpověď, její není ...Já dělám virus scan teď našel 3 malwares a jeden virus ... |
|
| |||
| |||
| Zní to, co potřebujete k návštěvě Malware odebrání Průvodce. |
|
| |||
| |||
| Oh ok, musí být nějaký problém s vaším PC pak případně začít tématem viru fóru. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Jeho replys určitě na tom vlákno, ale já ho zkopírovali níže zde v případě, že byste chtěli číst. Citace:
|
| |||
| |||
| Pouze den poté, co jsem dostal odpověď, byl jsem schopen číst. A i coudn't odhlásit, podivné. Každopádně jsem našel řešení pro můj problém na stejném večer: "Uložit cíl jako" ![]() Ich bin expert |
|
| |||
| |||
| Zní to jako cookie nebo cache otázka, jak by zúčtování třídit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Takže co je nejlepší? | redden137 | PC a herní konzole | 3 | 29. února 2008 18:08 |
| Se to děje na vás příliš? | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 10 | 19. ledna 2008 16:10 |
| Co se děje | Creyta | Představte Yourself Zde | 3 | 19. ledna 2008 08:04 |
| Co se všichni | blando89 | Představte Yourself Zde | 11 | 1. prosinec 2007 16:17 |
| Co happening? | Joeking | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 2. Červenec 2007 11:28 |
| Thread Nástroje | |
| |