![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά,
τι συμβαίνει;I δημοσιεύτηκε ένα πρόβλημα, έχω μια απάντηση από ένα φιλικό γεροπαράξενος, η Ford, και τώρα δεν μπορώ να διαβάσω την απάντησή του. Δεν μπορώ να δω μου το νήμα στο subforum ... και τώρα έχω μόνο υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, δεν θα μπορούσα να συνδεθείτε εγώ από μια γλώσσα φόρουμ. Είχα τη στιγμή νόμιζα ότι αυτό ήταν μια τοποθεσία φόρουμ, αλλά τώρα είμαι αναρωτιούνται αν έχω έναν ιό ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
http://www.computer-juice.com/forums...b-stick-19191/
|
|||
|
|||
|
Threads get μετακινηθεί, όπως αυτή έχει, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή θέση στο φόρουμ ή απλά να κάνει μια έρευνα για τις αναρτήσεις σας ή πηγαίνετε στο control panel σας να βρείτε δουλειά.
|
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη Dave,
LOL, ότι δεν είμαι ηλίθιος, αν και πολύ κοντά, το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορώ να δω Fords απάντηση, δεν υπάρχει το ...Κάνω έλεγχο ιών τώρα βρέθηκαν 3 malwares και ένας ιός ... |
|
|
|||
|
|||
|
Ήχοι όπως θα πρέπει να επισκεφτείτε την Malware Διαγραφή Οδηγός.
|
|
|
|||
|
|||
|
Oh ok, πρέπει να είναι ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή σας, στη συνέχεια, ενδεχομένως να αρχίσει ένα θέμα στο φόρουμ του ιού.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Ο replys σίγουρα σε ότι νήμα, αλλά η αντιγραφή είναι κάτω από εδώ, στην περίπτωση που θα ήθελε να το διαβάσετε.
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
Μόνο την ημέρα μετά πήρα την απάντηση που μπόρεσα να το διαβάσετε.
Και θ coudn't αποσυνδεθείτε, περίεργο. Τέλος πάντων βρήκα τη λύση για το πρόβλημά μου με το ίδιο βράδυ: "αποθήκευση ως στόχο" ![]() Ich bin εμπειρογνώμονα |
|
|
|||
|
|||
|
Ακούγεται σαν browser cookie cache ή θέμα, εκκαθάρισης και οι δύο θα πρέπει είδους.
|