![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Narod, što se događa?Ja posted problem je dobio odgovor od strane prijateljskog starkelja, Ford, a sada ne mogu pročitati njegov odgovor. Ja ne mogu vidjeti moj thread u subforum ... i sada sam samo na umu da neki dana, nisam mogla sebi log iz jezik forumu. Htio misli na vrijeme koje bi mogao ovaj site forum, a sada sam zadivljen ako imam virus ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...b-stick-19191/
| |||
| |||
| Teme se preselili, baš kao i ovaj je, provjerite imate li ispravan post u forumu ili jednostavno obaviti pretrage za vaše postove ili idite u svoj control panel pronaći stvari. |
|
| |||
| |||
| Hvala Dave, LOL, nisam glup da, iako je prilično blizu, stvar je ipak da ja ne mogu vidjeti Fords odgovor, njegova ne postoji ...Im 'virus skandirati što radite upravo sada pronađeno 3 malwares i jedan virus ... |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao morate posjetiti Vodič za uklanjanje zlonamjernih programa. |
|
| |||
| |||
| Oh ok, mora biti problem s računalom onda, eventualno pokrenuti temu na forumu virus. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Njegov replys definitivno na taj thread, ali sam ga kopirati ovdje dolje, u slučaju biste željeli čitati. Quote:
|
| |||
| |||
| Samo dan nakon što sam dobio odgovor i bio u mogućnosti da biste je pročitali. A ja coudn't odjavu, čudno. Inače sam našao rješenje za moj problem na istu večer: "Spremi kao target" ![]() Ich bin stručnjak |
|
| |||
| |||
| Zvuk poput kolačića preglednika ili predmemorija problem, kliring i to bi trebalo razvrstati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zato što je najbolje? | redden137 | PC & konzole Igre | 3 | 29. veljača 2008 18:08 |
| Je li to događa vi? | Hybr! D | Community News & Chat | 10 | 19 siječanj 2008 16:10 |
| Što ima novo | Creyta | Uvesti Yourself Ovdje | 3 | 19 siječanj 2008 08:04 |
| Što se sve | blando89 | Uvesti Yourself Ovdje | 11 | 1. prosinac 2007 16:17 |
| Događaj što!? | Joeking | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 2. srpnja 2007 11:28 |
| Thread Tools | |
| |