![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Folks, Mi történik?I posted a probléma, megvan a válasz egy barátságos trotli, a Ford, és most nem tudja olvasni a választ. Sem látom a téma a subforum ... és most már csak arról, hogy néhány nappal ezelőtt, nem tudtam magam log ki egy nyelvet a fórumon. Én hittem abban az időben, hogy ez lett volna a helyén fórum, de most kíváncsi vagyok, ha van egy vírus ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Threads kap mozgott, mint most van, győződjön meg róla, hogy elküldeni a megfelelő fórum, vagy csak ezt a keresést az Ön által beküldött, vagy menj be a vezérlőpult meg ilyesmi. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave LOL, nem vagyok olyan hülye, de elég közel, a dolog azonban, hogy nem látom Fordok válasz, hogy nem létezik ...Csinálok egy víruskeresési most találtam 3 malwares és egy vírus ... |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint, akkor látogassa meg a Malware Removal Guide. |
|
| |||
| |||
| Ó, rendben van, meg kell hogy probléma van a számítógéphez, akkor esetleg indítani egy témát a vírus fórum. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| A replys definitely hogy szál, de ez alatt másolható ide, ha meg akarod olvasni. Idézet:
|
| |||
| |||
| Csak a nap után kaptam a választ tudtam elolvasni. És én coudn't kijelentkezéshez, furcsa. Egyébként megtaláltam a megoldást az én problémám az ugyanazon este: "ha a cél" ![]() Ich bin szakértő |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint egy böngésző cookie vagy cache kérdés, klíringjére két sort kell azt. |