![]() |
|
| |||
| |||
| Folks, what's happening?I ievietojis problēma, saņēmu atbildi draudzīgs vecs savādnieks, Ford, un tagad es nevaru lasīt savu atbildi. Ne es varu redzēt manu vītņu subforum ... un tagad es esmu tikai jāatceras, ka dažas dienas atpakaļ, es nevaru ieiet sevi no valodas forums. Es domāju par laiku, tas varētu būt vieta forumu, bet tagad es esmu jautājums, ja man ir vīruss ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...b-stick-19191/
| |||
| |||
| Threads get izvērsa, tāpat kā tas tāds ir, pārliecinieties, vai amatā pareizā forumā vai vienkārši darīt meklētu savu amatu vai doties savā vadības panelī, lai atrastu piedāvājumu. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave, LOL, es neesmu, ka stulba, lai gan diezgan tuvu, ir tas, lai gan, ka es neredzu Fords atbildi, tā tur nav ...I'm doing virus scan tiesības tagad ir sastopami 3 malwares un viens vīruss ... |
|
| |||
| |||
| Izklausās jums apmeklēt Malware Removal Guide. |
|
| |||
| |||
| Oh ok, ir problēma ar datoru, tad, iespējams, sākt temats vīruss forumā. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Viņa replys noteikti par šo pavedienu, bet es kopēt to šeit šeit ja jūs vēlējāties izlasīt. Quote:
|
| |||
| |||
| Tikai dienu pēc tam es saņēmu atbildi man bija iespēja izlasīt. Un i coudn't log out, dīvaini. Anyway es atklāju risinājumu, lai manu problēmu pašā vakarā: "Saglabāt kā mērķi" ![]() Ich bin eksperts |
|
| |||
| |||
| Izklausās pārlūkprogrammas sīkdatņu vai kešatmiņa izdot, ieturot gan būtu jāsašķiro to. |
![]() |
|
| Bookmarks |