![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Folks, What's happening?Napisałem problem, dostałem odpowiedź przyjazny starowina, Ford i teraz nie mogę odczytać jego odpowiedź. Nie można zobaczyć w moim wątku subforum ... a teraz już tylko pamiętać, że kilka dni temu, i nie mógł zalogować sobie z językiem forum. I'd myśli w tym samym czasie, może to było miejscu forum, ale teraz jestem zastanawiać czy mam wirusa ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...b-stick-19191/
| |||
| |||
| Wątki przeniesione dostać, podobnie jak ten jeden, upewnij się, że wiadomość w odpowiednim forum, lub po prostu zrobić poszukiwania postów lub przejść do panelu sterowania w celu znalezienia rzeczy. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave, LOL, nie jestem głupi, że, chociaż bardzo blisko, rzecz jest jednak, że nie widzę Forda reakcji, jej nie ma ...I'm doing wirus skanowanie teraz Znaleziono 3 malwares i jednego wirusa ... |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak trzeba odwiedzić Malware Removal Guide. |
|
| |||
| |||
| No ok, musi być problem z komputerem a następnie, ewentualnie rozpocząć temat wirusa forum. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Jego replys zdecydowanie w tym wątku, ale ja go poniżej skopiowane tutaj w przypadku, gdy chciał ją przeczytać. Cytat:
|
| |||
| |||
| Tylko dzień po dostałem odpowiedź i był w stanie go odczytać. A i coudn't się wylogować, dziwne. Anyway I znaleźć rozwiązanie mojego problemu na tym samym wieczorem: "zapisz jako cel" ![]() Ich bin ekspertów |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak przeglądarka plików cookie lub Wikisłowniku problem, zarówno rozliczeń powinny sortować je. |
![]() |
|
| Zakładki |