![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Oameni buni, Ce se intampla?Am postat o problema, am primit un răspuns de către un amical geezer, Ford, si acum nu-ţi pot citi sa răspuns. Nici nu pot să-mi văd şirul în subforum ... si acum le-am amintit că doar câteva zile în urmă, aş putea să nu mă jurnal dintr-o limbă forum. Aş crezut că în momentul în care aceasta ar putea să fi fost un site forum, dar acum am intrebat daca am un virus ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...b-stick-19191/
| |||
| |||
| Subiecte obţine mutat, la fel ca si asta a, asiguraţi-vă că în post corect forum sau să facă o căutare de posturi sau du-te-vă la panoul de control pentru a găsi lucruri. |
|
| |||
| |||
| Multumesc Dave, LOL, nu sunt atât de prost, deşi destul de aproape, de lucru este că, deşi nu pot vedea Fords răspuns, ei nu există ...Fac un virus de scanare acum 3 malwares şi a găsit un virus ... |
|
| |||
| |||
| Se pare ca ai nevoie pentru a vizita Malware Eliminarea Ghid. |
|
| |||
| |||
| Oh ok, trebuie să fie o problemă cu PC-ul apoi, eventual, a începe un subiect în forum virus. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Lui replys sigur că pe fir, dar mi-am copiat-o aici mai jos, în cazul în care ai vrut să-l citesc. Citat:
|
| |||
| |||
| Doar a doua zi după ce am primit răspunsul am reuşit să-l citesc. Şi i coudn't log out, ciudat. Oricum l-am găsit soluţia la problema mea pe aceeaşi seară: "salva ca ţintă" ![]() Ich bin expert |
|
| |||
| |||
| Pare a fi un browser cookie sau cache problemă, cliring atât ar trebui să-l fel. |