![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ľudí, čo sa deje?I vyslaní problém, dostal odpoveď a priateľské podivín, Ford, a teraz aj nemôže prečítať jeho odpoveď. Ani môžem vidieť moje vlákno v subforum ... a hned jsem si vzpomněl, že niektoré dni som nemohol prihlásiť sám z jazyka fóre. Já bych si v tom čase, že by to mohlo byť stránky fóra, ale teď jsem si, keď budem mať nejaký vírus ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...b-stick-19191/
| |||
| |||
| Závity dostať presunuté, rovnako ako je tento sa presvedčte, či ste v správnom post fórum alebo jednoducho urobiť hľadať vaše príspevky alebo choďte do svojho ovládacieho panelu nájsť veci. |
|
| |||
| |||
| Vďaka Dave, LOL, já nejsem blbej, že, aj keď dosť blízko, že vec je, že aj keď nevidí Foru odpoveď, jej nie je ...Já dělám virus scan teraz našiel 3 malwares a jeden virus ... |
|
| |||
| |||
| Znie to, čo potrebujete k návšteve Malware odobratie Sprievodca. |
|
| |||
| |||
| Oh ok, musí byť nejaký problém s vaším PC potom prípadne začať témou vírusu fóre. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Jeho replys určite na tom vlákno, ale já ho skopírovali nižšie tu v prípade, že by ste chceli čítať. Citácia:
|
| |||
| |||
| Iba deň po tom, čo som dostal odpoveď, bol som schopný čítať. A aj coudn't odhlásiť, podivné. Každopádne som našiel riešenie pre môj problém na rovnakom večer: "Uložiť cieľ ako" ![]() Ich bin expert |
|
| |||
| |||
| Znie to ako cookie alebo cache otázka, ako by zúčtovanie triediť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Takže čo je najlepšie? | redden137 | PC a herné konzoly | 3 | 29. februára 2008 18:08 |
| Sa to deje na vás príliš? | Hybr! D | Spoločenstva Novinky a chat | 10 | 19. januára 2008 16:10 |
| Čo sa deje | Creyta | Predstavte Yourself Tu | 3 | 19. januára 2008 08:04 |
| Čo sa všetci | blando89 | Predstavte Yourself Tu | 11 | 1. december 2007 16:17 |
| Čo happening? | Joeking | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 2. Júl 2007 11:28 |
| Thread Tools | |
| |