![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Народ, шта се дешава?Ја постед проблем је добио одговор од стране пријатељског старкеља, Форд, а сада не могу прочитати његов одговор. Ја не могу да видим мој тхреад у субфорум ... и сада сам само на уму да неки дана, нисам могла себи лог из језик форуму. Хтео мисли на време које би могао овај сите форум, а сада сам задивљен ако имам вирус ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...б-стицк-19191/
| |||
| |||
| Теме се преселили, баш као и овај је, проверите имате ли исправан пост у форуму или једноставно обавити претраге за ваше постове или идите у свој цонтрол панел пронаћи ствари. |
|
| |||
| |||
| Хвала Даве, ЛОЛ, нисам глуп да, иако је прилично близу, ствар је ипак да ја не могу да видим Фордс одговор, његова не постоји ...Им 'вирус помно што радите управо сада пронађено 3 малуарес и један вирус ... |
|
| |||
| |||
| Звучи као морате посетити Водич за уклањање злонамерних програма. |
|
| |||
| |||
| Ох ок, мора бити проблем са рачунаром онда, евентуално покренути тему на форуму вирус. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Његов реплыс дефинитивно на тај тхреад, али сам га копирате овде доле, у случају бисте желели читати. Куоте:
|
| |||
| |||
| Само дан након што сам добио одговор и био у могућности да бисте је прочитали. А ја цоудн'т одјаву, чудно. Иначе сам нашао решење за мој проблем на исту вече: "Сачувај као таргет" ![]() Ицх бин стручњак |
|
| |||
| |||
| Звук попут колачића прегледача или залиха проблем, клиринг и то би требало разврстати. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Зато што је најбоље? | редден137 | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 29 фебруар 2008 18:08 |
| Да ли је то дешава ви? | Хыбр! Д | Цоммуниты Неус & Цхат | 10 | 19 јануар 2008 16:10 |
| Шта има ново | Цреыта | Увести Ыоурселф Овде | 3 | 19 јануар 2008 08:04 |
| Шта се све | бландо89 | Увести Ыоурселф Овде | 11 | 1 децембар 2007 16:17 |
| Догађај шта!? | Јоекинг | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 2. јула 2007 11:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |