![]() |
|
| |||
| |||
| Dostlarım, ne oluyor?Ben bir sorun yayınlanan bir dostu moruk, Ford ve şimdi onun cevabını okuyup bir cevap var. Ne i subforum benim iplik görebilirsiniz ... ve şimdi sadece bir gün önce hatırladım sonra, bir dil forumun kendimi dışarı giriş olabilir. Ben zaman, bu bir site forumu olabilir, ancak düşünce ediyorum eğer bir virüs var şimdi merak ediyorum ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...b-stick-19191/
| |||
| |||
| Threads, bu var, emin ve doğru forumda Gönderdiğinizde yapmak sadece yazılar için bir arama yapmak veya kontrol paneli bir şeyler bulmak için gitmek gibi elde taşınır. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Dave Ancak i Fords karşılık göremezsiniz LOL, ben değilim ki, her ne kadar oldukça yakındır aptal, şey, bu değil ...Bir virüs tarama şimdi 3 malwares ve bir virüs bulundu yapıyorum ... |
|
| |||
| |||
| Gibi ziyaret gerekir Sesler Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Kılavuzu. |
|
| |||
| |||
| Oh tamam, PC ile ilgili bir sorun sonra olmalıdır muhtemelen virüs forumda bir konu başlatın. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Bu iplik kesinlikle üzerine replys, ama aşağıda buraya durumda okumak istedim kopyalanmayacaktr. Alıntı:
|
| |||
| |||
| Sadece bir gün sonra i cevap I got okumak mümkün oldu. Ve i, garip, çıkış coudn't. Neyse benim sorun aynı akşamı çözüm bulundu: "Hedefi Farklı Kaydet" ![]() Ich bin uzman |
|
| |||
| |||
| Bir tarayıcı çerez veya önbellek sorunu gibi, hem bu tür gerektiğini temizleme Sesler. |
![]() |
|
| Bookmarks |