![]() |
|
| |||
| |||
| Έι. Έχω συνειδητοποιήσει ότι, όταν σας απαντήσουν σε ένα θέμα, ο υποψήφιος gose πάνω από τους χρήστες κάτω από σας, συνήθως μετά την gose κάτω από την τελευταία χρήστη. Δεδομένου ότι αυτό έχει γίνει με σκοπό; Ή μήπως είναι κάποια βλάβη; Είμαι βέβαιος, όμως από εσάς έχετε κάνει για το σκοπό αυτό πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να το αλλάξετε πάλι. Οι άνθρωποι θα λάβουν σύγχυση, καθώς τα περισσότερα φόρουμ gose νέες θέσεις κάτω από τη θέση πριν από αυτό. Ευχαριστώ, BlueEew. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Γεια BleEew, Νομίζω ότι η σειρά έχει οριστεί ως "η τελευταία πηγαίνει πρώτη". Είναι ένα lil σύγχυση στην αρχή, αλλά έχει τα πλεονεκτήματά του, αν είστε μέρος της νήμα: δεν χρειάζεται να πάμε όλοι στο δρόμο προς το τέλος για να δείτε ποιο ήταν το unswer. Είμαι πράγματι αρχίσει να το απολαύσετε. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι, όπως έχει τροποποιηθεί τώρα πίσω, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν πειράζει που πραγματικά αλήθεια. Νόμιζα ότι θα το αναφέρετε όπως δεν ήμουν σίγουρος αν έχει κάποια βλάβη ή δεν μου αρέσει να αναφέρουν πράγματα που πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το φόρουμ είναι σε καλή κατάσταση. |
|
| |||
| |||
| Πάγια - Παλαιότερο μετά πρώτο είναι τώρα προεπιλογή για τα νέα και τα υπάρχοντα μέλη. |
|
| |||
| |||
| Ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε μία δημοσκόπηση ή μία συζήτηση κατά την οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν ως, ή αν θα ήθελε με αυτό τον τρόπο να φύγουμε απ αυτό. Μπορεί να ήταν καλό να του αφεθεί η κοινότητα έχει κάποια επιλογή για το θέμα. |
|
| |||
| |||
| Η ορίστηκε με τα συνηθισμένα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για το 90% του φόρουμ και θα φιλοξενηθεί από τον τρόπο αυτό. Η πρακτική αυτή έχει κατά λάθος πριν. |
|
| |||
| |||
| Εξαιρετικός! Θέλετε να μου πείτε τι κάνατε για να το διορθώσω; Ένας από τους φίλους μου έχει συνεχώς ζητώντας μου ότι πολύ θέμα, δεν είμαι βέβαιος πώς μπορεί να διορθωθεί, όπως δεν έχω vBulletin που μπροστά μου. Αν θα είναι τόσο καλός, παρακαλώ να μου πείτε πώς θα καθοριστεί το πρόβλημα. Υπάρχει κάποια "Ανά:" μπροστά από vBulletin; Ευχαριστούμε για τη βοήθειά έξω! |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο κανόνα του ότι όπως "Παλιά είναι Gold", είναι το ίδιο στην περίπτωση που μετά ....... Παλαιότερο θα προέρχονται αρχικά, και στη συνέχεια το νέο! αλλά στην πραγματικότητα δεν προέρχονται μυαλό μου μετά γραμμή στο κάτω μέρος. |