kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Közösségi Hírek & Chat

Register

Mi baj?

Reply

Téma eszközök
Old Március 17, 2007, 06:11
Csoport tagja

Default Mi baj?

Hé. Van, amikor felismerték, hogy választ egy témát a fentiek utáni gose a felhasználók alattad, általában a poszt gose alatt az utolsó felhasználó.

Mivel ez megtörtént a célja? Vagy ez a hiba? Én nem biztos, azonban ha ezt a célja, azt hiszem, jobb lenne változtatni vissza.

Emberek összezavarodnak, mivel a legtöbb új álláshely fórumok gose alatti utáni előtte.

Köszönöm,
BlueEew.
Old Március 17, 2007, 06:12
Administrator Group

Default Mi baj?

Idézet:
Originally Posted by BlueEew View Post
Hé. Van, amikor felismerték, hogy választ egy témát a fentiek utáni gose a felhasználók alattad, általában a poszt gose alatt az utolsó felhasználó.

Mivel ez megtörtént a célja? Vagy ez a hiba? Én nem biztos, azonban ha ezt a célja, azt hiszem, jobb lenne változtatni vissza.

Emberek összezavarodnak, mivel a legtöbb új álláshely fórumok gose alatti utáni előtte.

Köszönöm,
BlueEew.
oooo kösz, hogy a fix it now.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Március 17, 2007, 06:15
Csoport tagja

Default Mi baj?

Szia BleEew,

Úgy gondolom, hogy a beállítás, mint "utolsó megy először." Ez egy lil zavaró az elején, de már annak előnyeit, ha nem része a téma: Nem kell menni egészen a végéig, hogy mi volt a unswer.

Én valóban kezd élvezni.

Sandra.:)
Old Március 17 2007, 06:22
Csoport tagja

Default Mi baj?

Úgy gondolom, hogy a megváltozott vissza, hogy őszinte legyek én nem igazán arra, merre is van. Azt hittem, hogy ez a jelentés nem voltam biztos abban, hogy a hibás vagy nem tetszik, hogy számoljon be a dolgokat, hogy megbizonyosodjon arról, a fórum a jó alakú.
Old Március 17, 2007, 07:28
Administrator Group

Default Mi baj?

Átalányösszegű - legrégebbit utáni első már alapértelmezés szerint az új és a régi tagok.
Old Március 17, 2007, 17:40
Csoport tagja

Default Mi baj?

Talán lehetett volna egy szavazást, vagy vitát, amely egy már ki kell használnia azt, vagy ha azt szeretné, ha ez így most hagyjuk. Lehet, hogy az nem jó, hogy a közösség néhány választást az ügyet.
Old Március 17, 2007, 17:43
Administrator Group

Default Mi baj?

Az meg, hogy a normál használat, 90%-a fórumokat, és marad így.

Ez volt a hiba előtt.
Old Március 17, 2007, 19:03
Csoport tagja

Default Mi baj?

Nagy! Szeretné, ha érdekel, hogy mondja el, mit tett azért, hogy javítani? Egy barátom azóta folyamatosan azt kérdezi meg, hogy igen kérdéses, nem vagyok biztos benne, hogyan kell megjavítani, mivel nincs vBulletin meg előttem. Ha lenne olyan kedves, legyen szíves mondja meg, hogyan rögzítik a problémát.

Van-e valamiféle "Rendezés:" gombra vBulletin? Köszönöm, hogy segitesz!
Old Augusztus 7. 2007, 11:19
Tiltott Group

Default Mi baj?

Azt hiszem, hogy van néhány szabály, mint a "régi arany", ugyanez a helyzet, hogy ....... legrégebbit fel kezdetben jön, ezt követi az újat! de én nem igazán arra az elkövetkező én állást az alsó sorban.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kérem, mondja meg Mi baja a Sajátgép ... xthegothicabyssx Általános fémáru Chat 4 Október 30, 2009 13:18
PC Gone Wrong, Nagyon rossz. Semmilyen Ötletek Mit kell cserélni? toneus Általános fémáru Chat 4 Szeptember 21, 2009 15:26
Mi baj - Új építsen fel szokás hatalma lnicole Általános fémáru Chat 4 10. június 2009 14:21
Segítség! Mi baja a Sajátgép? Do0m Általános fémáru Chat 5 5. március 2009 22:10
Segíts nekem, fogalmam sincs, mi bajod velem laptop! jamestrumpet Általános fémáru Chat 5 7. augusztus 2007 21:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.