![]() |
|
| |||
| |||
| Hé. Van, amikor felismerték, hogy választ egy témát a fentiek utáni gose a felhasználók alattad, általában a poszt gose alatt az utolsó felhasználó. Mivel ez megtörtént a célja? Vagy ez a hiba? Én nem biztos, azonban ha ezt a célja, azt hiszem, jobb lenne változtatni vissza. Emberek összezavarodnak, mivel a legtöbb új álláshely fórumok gose alatti utáni előtte. Köszönöm, BlueEew. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Szia BleEew, Úgy gondolom, hogy a beállítás, mint "utolsó megy először." Ez egy lil zavaró az elején, de már annak előnyeit, ha nem része a téma: Nem kell menni egészen a végéig, hogy mi volt a unswer. Én valóban kezd élvezni. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Úgy gondolom, hogy a megváltozott vissza, hogy őszinte legyek én nem igazán arra, merre is van. Azt hittem, hogy ez a jelentés nem voltam biztos abban, hogy a hibás vagy nem tetszik, hogy számoljon be a dolgokat, hogy megbizonyosodjon arról, a fórum a jó alakú. |
|
| |||
| |||
| Átalányösszegű - legrégebbit utáni első már alapértelmezés szerint az új és a régi tagok. |
|
| |||
| |||
| Talán lehetett volna egy szavazást, vagy vitát, amely egy már ki kell használnia azt, vagy ha azt szeretné, ha ez így most hagyjuk. Lehet, hogy az nem jó, hogy a közösség néhány választást az ügyet. |
|
| |||
| |||
| Az meg, hogy a normál használat, 90%-a fórumokat, és marad így. Ez volt a hiba előtt. |
|
| |||
| |||
| Nagy! Szeretné, ha érdekel, hogy mondja el, mit tett azért, hogy javítani? Egy barátom azóta folyamatosan azt kérdezi meg, hogy igen kérdéses, nem vagyok biztos benne, hogyan kell megjavítani, mivel nincs vBulletin meg előttem. Ha lenne olyan kedves, legyen szíves mondja meg, hogyan rögzítik a problémát. Van-e valamiféle "Rendezés:" gombra vBulletin? Köszönöm, hogy segitesz! |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, hogy van néhány szabály, mint a "régi arany", ugyanez a helyzet, hogy ....... legrégebbit fel kezdetben jön, ezt követi az újat! de én nem igazán arra az elkövetkező én állást az alsó sorban. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kérem, mondja meg Mi baja a Sajátgép ... | xthegothicabyssx | Általános fémáru Chat | 4 | Október 30, 2009 13:18 |
| PC Gone Wrong, Nagyon rossz. Semmilyen Ötletek Mit kell cserélni? | toneus | Általános fémáru Chat | 4 | Szeptember 21, 2009 15:26 |
| Mi baj - Új építsen fel szokás hatalma | lnicole | Általános fémáru Chat | 4 | 10. június 2009 14:21 |
| Segítség! Mi baja a Sajátgép? | Do0m | Általános fémáru Chat | 5 | 5. március 2009 22:10 |
| Segíts nekem, fogalmam sincs, mi bajod velem laptop! | jamestrumpet | Általános fémáru Chat | 5 | 7. augusztus 2007 21:34 |
| Téma eszközök | |
| |