פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > קהילה חדשות וצ 'אטים

Register

מה לא בסדר?

Reply

שרשרת כלים
Old 17 מרס 2007, 06:11
חבר קבוצת

Default מה לא בסדר?

היי. יש לי realised כי כאשר אתה משיב על נושא ההודעה שלך gose מעל המשתמשים הבאים לך, בדרך כלל לאחר gose מתחת משתמש אחרונה.

מאחר שהדבר נעשה בכוונה? או שזה תקלות? אני בטוח, אולם יש לך לעשות את זה בכוונה, אני חושב שזה יהיה טוב יותר כדי לשנות את זה בחזרה.

אנשים היו מבולבלים לקבל כמו רוב הפורומים הודעות חדשות gose מתחת לפני לפרסם אותו.

תודה,
BlueEew.
Old 17 מרס 2007, 06:12
מנהל קבוצת

Default מה לא בסדר?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BlueEew View Post
היי. יש לי realised כי כאשר אתה משיב על נושא ההודעה שלך gose מעל המשתמשים הבאים לך, בדרך כלל לאחר gose מתחת משתמש אחרונה.

מאחר שהדבר נעשה בכוונה? או שזה תקלות? אני בטוח, אולם יש לך לעשות את זה בכוונה, אני חושב שזה יהיה טוב יותר כדי לשנות את זה בחזרה.

אנשים היו מבולבלים לקבל כמו רוב הפורומים הודעות חדשות gose מתחת לפני לפרסם אותו.

תודה,
BlueEew.
oooo תודה על זה, יהיה לתקן את זה עכשיו.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 מרס 2007, 06:15
חבר קבוצת

Default מה לא בסדר?

היי BleEew,

אני חושב כי הצו הוא בחר בשם "האחרון הולך הראשונה". זהו ליל מבלבל בהתחלה, אבל יש לו את היתרונות אם אתה להיות חלק פתיל: אתה לא צריך ללכת כל הדרך עד הסוף כדי לראות מה היה unswer.

אני ממש מתחיל ליהנות אותו.

סנדרה.:)
Old 17 מרץ 2007, 06:22
חבר קבוצת

Default מה לא בסדר?

אני חושב שזה היה שונה כמו חזרה עכשיו, כדי להיות כנה אני לא ממש אכפת באיזה כיוון זה. חשבתי לדווח על כך הייתי כפי שאני לא בטוח אם הוא היה אשם או לא, אני רוצה לדווח על דברים על מנת לוודא את הפורום הוא טוב על הצורה.
Old 17 מרס 2007, 07:28
מנהל קבוצת

Default מה לא בסדר?

תוקן - הישן ביותר ההודעה הראשונה היא כיום ברירת המחדל עבור חברים חדשים וקיימים.
Old 17 מרס 2007, 17:40
חבר קבוצת

Default מה לא בסדר?

אולי היינו יכולים סקר או דיון על איזה מהם כדאי להשתמש בו, או אם אתה רוצה את זה כך פשוט לעזוב את זה. זה אולי היה של טוב לתת את הקהילה לקבל קצת עניין של בחירה.
Old 17 מרס 2007, 17:43
מנהל קבוצת

Default מה לא בסדר?

שלו נקבע ל Standard המשמש בדרך כלל על 90% של הפורומים ויהיה נשאר ככה.

זה היה לפני בחר בטעות.
Old 17 מרס 2007, 19:03
חבר קבוצת

Default מה לא בסדר?

נהדר! האם אתה מוכן להגיד לי מה עשית כדי לתקן את זה? אחד החברים שלי הייתה כל הזמן שואל אותי שאלה מאוד כי אני לא בטוח כיצד לתקן את זה כמו שאני לא יכול להגדיר vBulletin לפניי. אם יהיה כל כך סוג, אנא ספר לי איך אתה קבוע את הבעיה.

יש כמה סוג של "סדר לפי:" כפתור vBulletin? תודה שעזרת החוצה!
Old 7 אוגוסט 2007, 11:19
קבוצת מגורש

Default מה לא בסדר?

אני חושב שיש כמה הכלל הזה, כמו "בן זהב", אותה הוא מקרה בו ....... הישן ביותר יהיה לכתוב תחילה בא, ואחריו את החדשה! אבל אני לא ממש בא לי את המוח של לכתוב על השורה התחתונה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.