![]() |
|
| |||
| |||
| היי. יש לי realised כי כאשר אתה משיב על נושא ההודעה שלך gose מעל המשתמשים הבאים לך, בדרך כלל לאחר gose מתחת משתמש אחרונה. מאחר שהדבר נעשה בכוונה? או שזה תקלות? אני בטוח, אולם יש לך לעשות את זה בכוונה, אני חושב שזה יהיה טוב יותר כדי לשנות את זה בחזרה. אנשים היו מבולבלים לקבל כמו רוב הפורומים הודעות חדשות gose מתחת לפני לפרסם אותו. תודה, BlueEew. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| היי BleEew, אני חושב כי הצו הוא בחר בשם "האחרון הולך הראשונה". זהו ליל מבלבל בהתחלה, אבל יש לו את היתרונות אם אתה להיות חלק פתיל: אתה לא צריך ללכת כל הדרך עד הסוף כדי לראות מה היה unswer. אני ממש מתחיל ליהנות אותו. סנדרה.:) |
|
| |||
| |||
| אני חושב שזה היה שונה כמו חזרה עכשיו, כדי להיות כנה אני לא ממש אכפת באיזה כיוון זה. חשבתי לדווח על כך הייתי כפי שאני לא בטוח אם הוא היה אשם או לא, אני רוצה לדווח על דברים על מנת לוודא את הפורום הוא טוב על הצורה. |
|
| |||
| |||
| תוקן - הישן ביותר ההודעה הראשונה היא כיום ברירת המחדל עבור חברים חדשים וקיימים. |
|
| |||
| |||
| אולי היינו יכולים סקר או דיון על איזה מהם כדאי להשתמש בו, או אם אתה רוצה את זה כך פשוט לעזוב את זה. זה אולי היה של טוב לתת את הקהילה לקבל קצת עניין של בחירה. |
|
| |||
| |||
| שלו נקבע ל Standard המשמש בדרך כלל על 90% של הפורומים ויהיה נשאר ככה. זה היה לפני בחר בטעות. |
|
| |||
| |||
| נהדר! האם אתה מוכן להגיד לי מה עשית כדי לתקן את זה? אחד החברים שלי הייתה כל הזמן שואל אותי שאלה מאוד כי אני לא בטוח כיצד לתקן את זה כמו שאני לא יכול להגדיר vBulletin לפניי. אם יהיה כל כך סוג, אנא ספר לי איך אתה קבוע את הבעיה. יש כמה סוג של "סדר לפי:" כפתור vBulletin? תודה שעזרת החוצה! |
|
| |||
| |||
| אני חושב שיש כמה הכלל הזה, כמו "בן זהב", אותה הוא מקרה בו ....... הישן ביותר יהיה לכתוב תחילה בא, ואחריו את החדשה! אבל אני לא ממש בא לי את המוח של לכתוב על השורה התחתונה. |