![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei. Aš supratau, kad kai jums atsakyti į jūsų pranešimą gose aukščiau, žemiau, Jūs vartotojams, paprastai po gose žemiau paskutinio vartotojo tema. Kadangi tai buvo padaryta su tikslu? Ar tai kaltė? Esu tikras, tačiau iš jūsų tai padarė šį tikslą aš manau, kad būtų geriau jį pakeisti atgal. Žmonės turėtų gauti supainiojo, nes dauguma forumai Naujų pranešimų gose toliau prieš jį paštu. Ačiū, BlueEew. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi BleEew, Manau, kad tvarka yra nustatytas kaip "paskutinės eina pirma". Tai lil painioja pradžioje, tačiau jis turi savo privalumų, jei esate dalis thread: Re: Jums nereikia pereiti visą kelią iki pabaigos pamatyti, kas buvo unswer. Aš iš tikrųjų pradeda džiaugtis. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Manau, kad tai, kaip pasikeitė atgal dabar, būti sąžiningais, I don't really tai, kokiu būdu jis yra. Aš maniau aš norėčiau pateikti ją kaip aš nebuvo tikras, ar tai buvo klaida ar ne, aš norėčiau ataskaitą ką įsitikinkite, kad forumas yra geros formos. |
|
| |||
| |||
| Fiksuoto - seniausio po pirmojo dabar yra numatyta naujų ir esamų narių. |
|
| |||
| |||
| Gal mes galėjo apklausa ar diskusija dėl kurių vieną mes turėtume naudoti jį, arba jei jūs norite, kad jis tokiu būdu tiesiog palikite jį. Jis gali iš buvo gera leisti bendruomenė turi keletą pasirinkimo reikalas. |
|
| |||
| |||
| Jos buvo nustatytas normalus standartas naudojamas 90% forumus ir apsistoja būtent taip. Ji buvo sukurta per klaidą anksčiau. |
|
| |||
| |||
| Puikus! Ar norėtumėte papasakoti man, ką tu padarei to fix it? Vienas iš mano draugų buvo nuolat prašo manęs, kad labai klausimas, aš nesu tikras kaip ją išspręsti, kaip aš neturiu vBulletin nustatyti prieš mane. Jei būtų toks geras, pasakykite man, kaip jums nustatyti problemos. Ar yra tam tikrų "Rūšiuoti Rūšiuoti pagal:" mygtuką vBulletin? Dėkojame už paramą! |
|
| |||
| |||
| Manau, kad yra tam tikrų šios taisyklės, pavyzdžiui, "Senas yra auksas", pats jame atveju ....... seniausio paštu bus iš pradžių ateina, po kurio nauja! But i don't really protas dar mano posto apačioje eilutėje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pasakykite man, Kas atsitiko su "My Computer" ... | xthegothicabyssx | General Hardware Chat | 4 | 30 spalis 2009 13:18 |
| PC Gone Wrong, labai neteisingai. Any ideas Ką reikia pakeisti? | toneus | General Hardware Chat | 4 | 21 rugsėjis 2009 15:26 |
| Whats wrong - Nauji statyti papratimas galios iki | lnicole | General Hardware Chat | 4 | Birželis 10, 2009 14:21 |
| Padėti! Kas atsitiko su mano kompiuteriu? | Do0m | General Hardware Chat | 5 | 5 kovas 2009 22:10 |
| Padėkite man, aš neįsivaizduoju, whats wrong with me nešiojamas!! | jamestrumpet | General Hardware Chat | 5 | 7 rugpjūtis 2007 21:34 |
| Temos įrankiai | |
| |