![]() |
|
| |||
| |||
| Hei. Es sapratu, ka tad, kad jūs atbildēt uz tēmu jūsu post gose virs zem jums lietotājiem, parasti pēc gose zem pēdējās lietotājam. Kā tas darīts tīšām? Vai tas ir defekts? Es esmu pārliecināts, tomēr no jums ir izdarījis tīšām es domāju, ka būtu labāk mainīt atpakaļ. Cilvēki varētu saņemt sajaukt, jo vairums forumos jaunu amata vietu gose zem pastu pirms tā. Pateicība, BlueEew. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi BleEew, Es domāju, ka pasūtījums ir uzstādīts kā "pēdējo iet pirmajam". Tas lil mulsinoši sākumā, taču tai ir savas priekšrocības, ja Jums tiek daļa thread: jums nevajag iet visu ceļu līdz beigām lai redzētu, kas bija unswer. Es esmu patiešām sāk baudīt to. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka tas ir ticis mainīts atpakaļ tagad, ja godīgi man nav īsti prāta, kādā veidā tā ir. Es domāju, ka es ziņojumā tā kā es biju pārliecināts, ja tā bija kļūda vai nē, es gribētu ziņot par lietām, lai pārliecinātos, forums ir par labu formu. |
|
| |||
| |||
| Fixed - Vecākie post pirmais tagad ir noklusējuma jauno un esošo locekļu. |
|
| |||
| |||
| Varbūt mēs varētu aptauju vai debatēs par kuriem viens mums vajadzētu izmantot to kā, vai jūs vēlētos šādā veidā vienkārši atstāt to. Varētu ar bija laba, lai ļautu sabiedrībai ir zināma izvēles jautājums. |
|
| |||
| |||
| Tā ir noteikta ar parasto standarta izmanto 90% no forumiem un apmetīsies veidā. Tas tika noteikts kļūda iepriekš. |
|
| |||
| |||
| Lielisks! Jūs aprūpes man pateikt, ko jūs to salabot? Viens no maniem draugiem ir nepārtraukti jautā man, ka ļoti jautājumu, es neesmu pārliecināts, kā noteikt to kā man nav vBulletin kas man priekšā. Ja jūs būtu tik labs, lūdzu, pasakiet man, kā tu noteiktu problēmu. Vai pastāv kaut kāda veida "Kārtot pēc:" pogu vBulletin? Paldies par palīdzību out! |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka ir daži noteikums, ka, piemēram, "vecs ir Gold", pats gadījumā tā ....... Oldest pastu tiks sākotnēji nāk, kam seko jaunu! bet man nav īsti prātā nāk mana amata zemākā robeža. |