rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Wspólnoty Nowości Czat

Register

Whats wrong?

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 marca 2007, 06:11
Członek grupy

Default Whats wrong?

Hej. Mam zdać sobie sprawę, że po odpowiedzi na temat postu gose powyżej użytkowników poniżej ciebie, zwykle po gose poniżej ostatniego użytkownika.

W tym celu dokonano na? Czy jest to błąd? Jestem pewien, jednak można to zrobić na celu Myślę, że byłoby lepiej, aby ją przywrócić.

Ludzie dostaniemy pomylić, ponieważ większość nowych postów Forum gose poniżej stanowisko przed nim.

Dzięki,
BlueEew.
Old 17 marca 2007, 06:12
Administrator Group

Default Whats wrong?

Cytat:
Originally Posted by BlueEew View Post
Hej. Mam zdać sobie sprawę, że po odpowiedzi na temat postu gose powyżej użytkowników poniżej ciebie, zwykle po gose poniżej ostatniego użytkownika.

W tym celu dokonano na? Czy jest to błąd? Jestem pewien, jednak można to zrobić na celu Myślę, że byłoby lepiej, aby ją przywrócić.

Ludzie dostaniemy pomylić, ponieważ większość nowych postów Forum gose poniżej stanowisko przed nim.

Dzięki,
BlueEew.
oooo dzięki za, że będzie go teraz.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 marca 2007, 06:15
Członek grupy

Default Whats wrong?

Hi BleEew,

Myślę, że kolejność jest ustawiony jako "ostatnia jest pierwsza". Jest to mylące lil na początku, ale ma swoje zalety, jeśli jest częścią wątku: nie trzeba iść aż do końca, aby zobaczyć, co było unswer.

Jestem rzeczywiście zaczyna enjoy it.

Sandra:).
Old 17 marzec 2007, 06:22
Członek grupy

Default Whats wrong?

Myślę, że zostało zmienione się, aby być uczciwym I don't really mind w jaki sposób to jest. Myślałem, że będzie raport jako nie byłem pewien, czy był to błąd czy nie, Lubię rzeczy raport aby upewnić się, że forum jest w dobrej kondycji.
Old 17 marca 2007, 07:28
Administrator Group

Default Whats wrong?

Stałe - najstarszego po pierwsze jest teraz domyślnym dla nowych i obecnych członków.
Old 17 marca 2007, 17:40
Członek grupy

Default Whats wrong?

Może moglibyśmy ankietę lub debaty na temat których jedna należy go używać, lub jeśli chcesz je tylko w ten sposób pozostawić. Może z dobrze aby wspólnota mieć wybór w tej kwestii.
Old 17 marca 2007, 17:43
Administrator Group

Default Whats wrong?

Jego ustawiony do normalnych standardowe używane w 90% fora i będzie pobyt w ten sposób.

To było przed ustalonym w błąd.
Old 17 marca 2007, 19:03
Członek grupy

Default Whats wrong?

Świetny! Czy opieki tell me what you did to naprawić? Jeden z moich przyjaciół był ciągle pytają mnie, że bardzo pytanie, nie jestem pewien jak to zrobić jak nie mam vBulletin ustawione naprzeciwko mnie. Jeśli chcesz być taki dobry, proszę mi powiedzieć jak rozwiązaniu problemu.

Czy istnieje jakiś "Sortuj:" znajdujący się w vBulletin? Dziękujemy za pomoc out!
Old 7 sierpnia 2007, 11:19
Banned Grupa

Default Whats wrong?

Myślę, że istnieją pewne reguły w tym takich jak "Old Gold jest", to samo jest w przypadku jej ....... najstarszego post będzie początkowo najbliższych, a następnie przez nowy! ale ja naprawdę nie myśli o nadchodzących moje stanowisko w dolnej linii.
Reply

Register

Zakładki