![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej. Mam zdać sobie sprawę, że po odpowiedzi na temat postu gose powyżej użytkowników poniżej ciebie, zwykle po gose poniżej ostatniego użytkownika. W tym celu dokonano na? Czy jest to błąd? Jestem pewien, jednak można to zrobić na celu Myślę, że byłoby lepiej, aby ją przywrócić. Ludzie dostaniemy pomylić, ponieważ większość nowych postów Forum gose poniżej stanowisko przed nim. Dzięki, BlueEew. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi BleEew, Myślę, że kolejność jest ustawiony jako "ostatnia jest pierwsza". Jest to mylące lil na początku, ale ma swoje zalety, jeśli jest częścią wątku: nie trzeba iść aż do końca, aby zobaczyć, co było unswer. Jestem rzeczywiście zaczyna enjoy it. Sandra:). |
|
| |||
| |||
| Myślę, że zostało zmienione się, aby być uczciwym I don't really mind w jaki sposób to jest. Myślałem, że będzie raport jako nie byłem pewien, czy był to błąd czy nie, Lubię rzeczy raport aby upewnić się, że forum jest w dobrej kondycji. |
|
| |||
| |||
| Stałe - najstarszego po pierwsze jest teraz domyślnym dla nowych i obecnych członków. |
|
| |||
| |||
| Może moglibyśmy ankietę lub debaty na temat których jedna należy go używać, lub jeśli chcesz je tylko w ten sposób pozostawić. Może z dobrze aby wspólnota mieć wybór w tej kwestii. |
|
| |||
| |||
| Jego ustawiony do normalnych standardowe używane w 90% fora i będzie pobyt w ten sposób. To było przed ustalonym w błąd. |
|
| |||
| |||
| Świetny! Czy opieki tell me what you did to naprawić? Jeden z moich przyjaciół był ciągle pytają mnie, że bardzo pytanie, nie jestem pewien jak to zrobić jak nie mam vBulletin ustawione naprzeciwko mnie. Jeśli chcesz być taki dobry, proszę mi powiedzieć jak rozwiązaniu problemu. Czy istnieje jakiś "Sortuj:" znajdujący się w vBulletin? Dziękujemy za pomoc out! |
|
| |||
| |||
| Myślę, że istnieją pewne reguły w tym takich jak "Old Gold jest", to samo jest w przypadku jej ....... najstarszego post będzie początkowo najbliższych, a następnie przez nowy! ale ja naprawdę nie myśli o nadchodzących moje stanowisko w dolnej linii. |
![]() |
|
| Zakładki |