![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei. Am realizat că atunci când răspundeţi la un subiect vă posta gose de mai sus a utilizatorilor de mai jos de tine, de obicei, pentru postul de mai jos gose ultimele utilizator. Aşa cum a fost făcut cu privire la acest scop? Sau este o vina? Sunt sigur, totuşi, de ce aţi făcut acest lucru cu privire la scopul cred ca ar fi mai bine pentru a schimba-o inapoi. Oamenii ar confuz ca cele mai multe forumuri de posturi noi gose de mai jos înainte de a posta. Mulţumesc, BlueEew. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Max BleEew, Cred că, pentru a se stabili ca "ultima merge primul". Este o Lil confuz la început, dar îşi are avantaje dacă sunteţi o parte din thread: nu aveţi nevoie pentru a merge pana la final pentru a vedea ce a fost unswer. Sunt de fapt, a început să se bucure de el. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Cred ca a fost schimbat înapoi acum, să fiu sincer nu prea am minte în ce fel este. Am crezut ca vor raporta ca eu nu am fost sigur dacă a fost o greseala sau nu, îmi place să raport lucruri pentru a vă asigura că este forumul de pe bună formă. |
|
| |||
| |||
| Fix - Cele mai vechi primul post este acum implicit pentru noi şi cele deja existente de membri. |
|
| |||
| |||
| Poate că ar putea avea un sondaj de opinie sau de dezbatere pe care o vom folosi ca ar trebui, sau dacă ar dori-o în acest fel las-o. S-ar putea a fost bun pentru a lăsa unele comunităţi au ales in materie. |
|
| |||
| |||
| Său a fost stabilit la normal standard folosit pe forum-uri de 90% şi se va stau aşa. Aceasta a fost stabilit în eroare înainte. |
|
| |||
| |||
| Grandios! Vreti sa-mi spui ce ai făcut pentru a repara? Unul din prietenii mei a fost că-mi intreba foarte cauză, nu sunt sigur cum să-l reparaţi ca nu am vBulletin set in fata mea. Dacă ar fi aşa fel, vă rog, spune-mi cum l-ai reparat problema. Există un fel de "sortare dupa:" buton vBulletin? Vă mulţumim pentru ajutor! |
|
| |||
| |||
| Eu cred că există nişte reguli în care, cum ar fi "veche este de aur", la fel şi în cazul în el ....... Primele post va fi iniţial vin, urmat de un nou!!! dar eu nu prea-mi vine mintea post la linia de jos. |
![]() |
|
| Marcaje |