menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Spoločenstva Novinky a chat

Register

Čo sa stalo?

Reply

Thread Tools
Old 17 marca 2007, 06:11
Člen Skupina

Default Čo sa stalo?

Hej. Musím si uvedomiť, že keď ste odpoveď na svoj príspevok tému Gosei nad užívateľov pod vami, zvyčajne po Gosei pod posledným užívateľom.

Ako bolo na tento účel? Alebo je to chyba? Som neistý, však o to urobíte schválně si myslím, že by bolo lepšie to zmeniť späť.

Ľudia by si zmatená, pretože väčšina fór nových pracovných miest Gosei pod poštou pred ňou.

Vďaka,
BlueEew.
Old 17 marca 2007, 06:12
Administrátor Skupina

Default Čo sa stalo?

Citácia:
Pôvodne Poslal BlueEew View Post
Hej. Musím si uvedomiť, že keď ste odpoveď na svoj príspevok tému Gosei nad užívateľov pod vami, zvyčajne po Gosei pod posledným užívateľom.

Ako bolo na tento účel? Alebo je to chyba? Som neistý, však o to urobíte schválně si myslím, že by bolo lepšie to zmeniť späť.

Ľudia by si zmatená, pretože väčšina fór nových pracovných miest Gosei pod poštou pred ňou.

Vďaka,
BlueEew.
oooo vďaka za to, že sa to napraviť teraz.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 marca 2007, 06:15
Člen Skupina

Default Čo sa stalo?

Ahoj BleEew,

Myslím, že cieľom je nastavená ako "posledný jede prvý". Je to mätúce, lil na začiatku, ale to má svoje výhody, ak sú súčasťou závitu: nemusíte ísť celú cestu až na koniec, aby zistili, čo bolo unswer.

Som skutočne začína páčiť.

Sandra.:)
Old 17. marca 2007, 06:22
Člen Skupina

Default Čo sa stalo?

Myslím, že to, ako boli zmenené späť teraz, aby bol úprimný Nechcem really pripomenúť, akým spôsobom je. Myslela som, že správa je, ako som nemal istotu, keby to bola chyba alebo nie, som rád, aby to, aby sa ubezpečil, že fórum je na dobrej kondícii.
Old 17 marca 2007, 07:28
Administrátor Skupina

Default Čo sa stalo?

Pevné - Najstarší post prvého je teraz predvolený pre nové a existujúce členmi.
Old 17 marca 2007, 17:40
Člen Skupina

Default Čo sa stalo?

Možno by sme mohli mať ankete alebo diskutovať o ktorých jeden by sme mali použiť ako, alebo chcete-li se to tak nech to byť. Možno by bolo dobré, aby z rokov komunity majú niektoré voľby v tejto záležitosti.
Old 17 marca 2007, 17:43
Administrátor Skupina

Default Čo sa stalo?

Jej boli nastavené na normálne štandardné použité na 90% z fóra a bude ubytovaný týmto spôsobom.

To bol omylom predtým.
Old 17 marca 2007, 19:03
Člen Skupina

Default Čo sa stalo?

Veľký! Chceli by ste si mi povedať, čo ste to spravit? Jeden z mojich priateľov bol neustále žiadajú mě, že veľmi otázku, já nejsem jistý, ako ho vyriešiť, ak nemám vBulletin nastaviť predo mnou. Ak by bol tak laskav, prosím, povedzte mi, ako ste Pevná problém.

Existuje nejaký "Sort by:" tlačidlo v vBulletin? Vďaka za pomoc ven!
Old 7. augusta 2007, 11:19
Banned Skupina

Default Čo sa stalo?

Myslím, že existuje nejaké pravidlo, že rovnako ako v "Staré je Gold", rovnako ako je tomu v prípade, že ....... Najstarší príspevok bude najprv najbližších, nasleduje nový! ale Nechcem really myseľ prichádza môj post na spodný riadok.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Prosím, povedzte mi Čo sa stalo s My Computer ... xthegothicabyssx Všeobecné Hardware Chat 4 30.října 2009 13:18
PC pokazilo, veľmi zlé. Any Ideas Čo treba vymeniť? toneus Všeobecné Hardware Chat 4 21.září 2009 15:26
Čo je zle - Nový zvyk stavať elektrárne hore lnicole Všeobecné Hardware Chat 4 10. jún 2009 14:21
Pomoc! Čo sa stalo s mojim počítačom? Do0m Všeobecné Hardware Chat 5 5. marca 2009 22:10
Pomôž mi, som ani poňatie, čo je zle sa mi notebook! jamestrumpet Všeobecné Hardware Chat 5 7. augusta 2007 21:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.