![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej. Musím si uvedomiť, že keď ste odpoveď na svoj príspevok tému Gosei nad užívateľov pod vami, zvyčajne po Gosei pod posledným užívateľom. Ako bolo na tento účel? Alebo je to chyba? Som neistý, však o to urobíte schválně si myslím, že by bolo lepšie to zmeniť späť. Ľudia by si zmatená, pretože väčšina fór nových pracovných miest Gosei pod poštou pred ňou. Vďaka, BlueEew. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ahoj BleEew, Myslím, že cieľom je nastavená ako "posledný jede prvý". Je to mätúce, lil na začiatku, ale to má svoje výhody, ak sú súčasťou závitu: nemusíte ísť celú cestu až na koniec, aby zistili, čo bolo unswer. Som skutočne začína páčiť. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to, ako boli zmenené späť teraz, aby bol úprimný Nechcem really pripomenúť, akým spôsobom je. Myslela som, že správa je, ako som nemal istotu, keby to bola chyba alebo nie, som rád, aby to, aby sa ubezpečil, že fórum je na dobrej kondícii. |
|
| |||
| |||
| Pevné - Najstarší post prvého je teraz predvolený pre nové a existujúce členmi. |
|
| |||
| |||
| Možno by sme mohli mať ankete alebo diskutovať o ktorých jeden by sme mali použiť ako, alebo chcete-li se to tak nech to byť. Možno by bolo dobré, aby z rokov komunity majú niektoré voľby v tejto záležitosti. |
|
| |||
| |||
| Jej boli nastavené na normálne štandardné použité na 90% z fóra a bude ubytovaný týmto spôsobom. To bol omylom predtým. |
|
| |||
| |||
| Veľký! Chceli by ste si mi povedať, čo ste to spravit? Jeden z mojich priateľov bol neustále žiadajú mě, že veľmi otázku, já nejsem jistý, ako ho vyriešiť, ak nemám vBulletin nastaviť predo mnou. Ak by bol tak laskav, prosím, povedzte mi, ako ste Pevná problém. Existuje nejaký "Sort by:" tlačidlo v vBulletin? Vďaka za pomoc ven! |
|
| |||
| |||
| Myslím, že existuje nejaké pravidlo, že rovnako ako v "Staré je Gold", rovnako ako je tomu v prípade, že ....... Najstarší príspevok bude najprv najbližších, nasleduje nový! ale Nechcem really myseľ prichádza môj post na spodný riadok. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prosím, povedzte mi Čo sa stalo s My Computer ... | xthegothicabyssx | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 30.října 2009 13:18 |
| PC pokazilo, veľmi zlé. Any Ideas Čo treba vymeniť? | toneus | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 21.září 2009 15:26 |
| Čo je zle - Nový zvyk stavať elektrárne hore | lnicole | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 10. jún 2009 14:21 |
| Pomoc! Čo sa stalo s mojim počítačom? | Do0m | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 5. marca 2009 22:10 |
| Pomôž mi, som ani poňatie, čo je zle sa mi notebook! | jamestrumpet | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 7. augusta 2007 21:34 |
| Thread Tools | |
| |