мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Цоммуниты Неус & Цхат

Register

Шта је криво?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. Јан 2007, 06:11
Мембер Гроуп

Default Шта је криво?

Еј. Ја сам схватила да када одговарате на теме свој пост госе изнад корисници испод вас, обично пост госе испод задњег корисника.

Како је ово урађено намерно? Или је то кривица? Ја сам несигуран, али вас то учинио намерно Мислим да би било боље да га променити назад.

Људи би збуњени форуме као већина нових постова госе испод пост пре њега.

Хвала,
БлуеЕеу.
Old 17. Јан 2007, 06:12
Администратор Гроуп

Default Шта је криво?

Куоте:
Оригиналлы Постед бы БлуеЕеу View Post
Еј. Ја сам схватила да када одговарате на теме свој пост госе изнад корисници испод вас, обично пост госе испод задњег корисника.

Како је ово урађено намерно? Или је то кривица? Ја сам несигуран, али вас то учинио намерно Мислим да би било боље да га променити назад.

Људи би збуњени форуме као већина нових постова госе испод пост пре њега.

Хвала,
БлуеЕеу.
оооо хвала за то, сада ће се то поправити.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 17. Јан 2007, 06:15
Мембер Гроуп

Default Шта је криво?

Бок БлеЕеу,

Мислим да је поредак је постављен као "посљедњи одлази први". То је лил збуњујуће на почетку, али то има своје предности ако се део је конац: не треба да иде све до краја да видим колико је био унсуер.

Ја сам заправо почиње уживати.

Сандра.:)
Old 17. март 2007, 06:22
Мембер Гроуп

Default Шта је криво?

Мислим да је било промена назад сад, да будем искрен ја не стварно мисли како је то. Мислио сам да бих га пријавити као нисам био сигуран ако је то била грешка или не, ја волим ствари пријавити како би били сигурни да се форум налази се на доброј форми.
Old 17. Јан 2007, 07:28
Администратор Гроуп

Default Шта је криво?

Фиксед - Најстарији први пост је сада подразумевано за нове и постојеће чланове.
Old 17. Јан 2007, 17:40
Мембер Гроуп

Default Шта је криво?

Можда бисмо могли да имају анкету или расправа о којем се ваља га користити као, или ако желите да се на тај начин праведан допуст Интернет. То би било добро да је нека заједница има неки избор у питање.
Old 17. Јан 2007, 17:43
Администратор Гроуп

Default Шта је криво?

Његова је постављена на нормалан стандард који се користи на 90% форума, а бит ће боравити на тај начин.

То је био постављен у грешци пре.
Old 17. Јан 2007, 19:03
Мембер Гроуп

Default Шта је криво?

Велик! Желите ли ми рећи што си учинио то поправити? Један од мојих пријатеља је непрестано траже од мене да врло питање, нисам сигуран како за шкрипац то аце ЈА донт 'имати вБуллетин постављена испред мене. Хоћеш ли бити тако љубазни, молим реците ми како се фиксни проблем.

Има некакву "Сорт бы:" дугме на вБуллетин? Хвала за помоћ оут!
Old 7. аугуст 2007, 11:19
Аустин Гроуп

Default Шта је криво?

Мислим да постоји неки правилу у тој попут "Стари је злато", исти је случај у то пост ....... Најстарије наредном ће се у почетку, а потом и ново! али ја стварно не долазе у обзир мој пост на дну линију.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Обавестите ме Ухат'с уронг уитх мог рачунара ... кстхеготхицабысскс Генерал Хардуаре Цхат 4 30 Окт 2009 13:18
ПЦ-кренуло наопако, Веома Погрешно. Било које идеје шта треба да се замени? тонеус Генерал Хардуаре Цхат 4 21. Јул 2009 15:26
Шта је криво - Нова власт се градити навика лницоле Генерал Хардуаре Цхат 4 10. јуна 2009 14:21
Помоћ! Шта је у реду са Мы Цомпутер? До0м Генерал Хардуаре Цхат 5 5 март 2009 22:10
Помози ми, ја немам појма шта је у реду са мном лаптоп! јаместрумпет Генерал Хардуаре Цхат 5 7 аугуст 2007 21:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц