az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Toplum Haber ve Sohbet

Register

Whats Wrong?

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2007, 06:11 17
Üye Grubu

Default Whats Wrong?

Hey. O zaman aşağıdaki kullanıcılar, genellikle son kullanıcı aşağıdaki yazı gose Gönderiniz gose üzerinde bir konuya cevap fark var.

Bu amaç için yapılmıştır? Yoksa bir hata mı? Ben emin oldum, fakat ben geri değiştirmek için daha iyi olacağını düşünüyorum bilerek bunları yaptınız ve.

İnsanlar en forumları yeni mesaj önce yazının altındaki gose olarak karışık olur.

Teşekkürler,
BlueEew.
Old Mart 2007 06:12, 17
Yönetici Grubu

Default Whats Wrong?

Alıntı:
Originally Posted by BlueEew View Post
Hey. O zaman aşağıdaki kullanıcılar, genellikle son kullanıcı aşağıdaki yazı gose Gönderiniz gose üzerinde bir konuya cevap fark var.

Bu amaç için yapılmıştır? Yoksa bir hata mı? Ben emin oldum, fakat ben geri değiştirmek için daha iyi olacağını düşünüyorum bilerek bunları yaptınız ve.

İnsanlar en forumları yeni mesaj önce yazının altındaki gose olarak karışık olur.

Teşekkürler,
BlueEew.
Bunun için OOOO teşekkürler, şimdi gidermeye yeter.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mart 2007, 06:15 17
Üye Grubu

Default Whats Wrong?

Merhaba BleEew,

O sırada "olarak geçen ilk gider" set olduğunu düşünüyorum. Bir başında kafa karıştırıcı, Lil ama avantajlarını ipliği ise sen bir parçası var: sen sonuna kadar gitmek için ne unswer görmek gerek kalmamasıdır.

Aslında bu zevk başlamadan duyuyorum.

Sandra.:)
Old Mar 2007, 06:22 17.
Üye Grubu

Default Whats Wrong?

Ben olarak geri Şimdi, gerçekten hangi yolu don't mind dürüst olarak değiştirildi düşünüyorum. Ben olarak emin değildi, eğer bir arıza veya değil ben, ben gibi emin forumda iyi şekil üzerinde yapmak şeyleri bildirmek için haber düşündüm.
Old Mart 2007, 07:28 17
Yönetici Grubu

Default Whats Wrong?

Sabit - ilk şimdi yeni ve mevcut üyeleri için varsayılandır Eski gönderin.
Old Mart 2007, 17:40 17
Üye Grubu

Default Whats Wrong?

Belki de bir anket ya da bizim gibi, ya da kullanmalısınız Eğer bırakmak bu şekilde istiyorsanız tartışmalar olabilir. Bu eserlerinin topluma bu konuda bir seçim var için iyi olabilir.
Old Mart 2007, 17:43 17
Yönetici Grubu

Default Whats Wrong?

Bu normal standart forumları% 90 kullanılan ve ayarlandı böyle kalıyorum olacaktır.

Bu hata daha önce kurulmuştur.
Old Mart 2007, 19:03 17
Üye Grubu

Default Whats Wrong?

Büyük! Ne bunu düzeltmek için yaptığını söyle ister misiniz? Ben vBulletin önümde gerek yoktur Benim arkadaş sürekli çok soru, emin değilim nasıl tamir edileceğini soran oldu. Eğer bu tür söyle lütfen olacağını nasıl sorun düzeltildi.

Orada "Sırala bir tür by: vBulletin olarak düğme? Dışında yardım ettiğiniz için teşekkürler!
Old 7 Ağustos 2007, 11:19
Yasak Grubu

Default Whats Wrong?

Başlangıçta, yeni bir takip bekliyor olacak Ben bu bir kural gibi "Old Gold", aynı düşünüyorum bu durumda ....... Eski bir yazı! ama gerçekten alt satırında benim sonradan gelen bir düşünce değil.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından