![]() |
|
| |||
| |||
| Hey. O zaman aşağıdaki kullanıcılar, genellikle son kullanıcı aşağıdaki yazı gose Gönderiniz gose üzerinde bir konuya cevap fark var. Bu amaç için yapılmıştır? Yoksa bir hata mı? Ben emin oldum, fakat ben geri değiştirmek için daha iyi olacağını düşünüyorum bilerek bunları yaptınız ve. İnsanlar en forumları yeni mesaj önce yazının altındaki gose olarak karışık olur. Teşekkürler, BlueEew. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Merhaba BleEew, O sırada "olarak geçen ilk gider" set olduğunu düşünüyorum. Bir başında kafa karıştırıcı, Lil ama avantajlarını ipliği ise sen bir parçası var: sen sonuna kadar gitmek için ne unswer görmek gerek kalmamasıdır. Aslında bu zevk başlamadan duyuyorum. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Ben olarak geri Şimdi, gerçekten hangi yolu don't mind dürüst olarak değiştirildi düşünüyorum. Ben olarak emin değildi, eğer bir arıza veya değil ben, ben gibi emin forumda iyi şekil üzerinde yapmak şeyleri bildirmek için haber düşündüm. |
|
| |||
| |||
| Sabit - ilk şimdi yeni ve mevcut üyeleri için varsayılandır Eski gönderin. |
|
| |||
| |||
| Belki de bir anket ya da bizim gibi, ya da kullanmalısınız Eğer bırakmak bu şekilde istiyorsanız tartışmalar olabilir. Bu eserlerinin topluma bu konuda bir seçim var için iyi olabilir. |
|
| |||
| |||
| Bu normal standart forumları% 90 kullanılan ve ayarlandı böyle kalıyorum olacaktır. Bu hata daha önce kurulmuştur. |
|
| |||
| |||
| Büyük! Ne bunu düzeltmek için yaptığını söyle ister misiniz? Ben vBulletin önümde gerek yoktur Benim arkadaş sürekli çok soru, emin değilim nasıl tamir edileceğini soran oldu. Eğer bu tür söyle lütfen olacağını nasıl sorun düzeltildi. Orada "Sırala bir tür by: vBulletin olarak düğme? Dışında yardım ettiğiniz için teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Başlangıçta, yeni bir takip bekliyor olacak Ben bu bir kural gibi "Old Gold", aynı düşünüyorum bu durumda ....... Eski bir yazı! ama gerçekten alt satırında benim sonradan gelen bir düşünce değil. |