менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Community News & чат

Register

Whats Wrong?

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 2007 березень, 06:11
Член групи

Default Whats Wrong?

Ей. Я зрозумів, що при відповіді на тему, вашу посаду Gose над користувачами нижче ви, як правило, пост Gose нижче останнього користувача.

Як це було зроблено навмисно? Або ж це вина? Я впевнений, однак з вас зробили це навмисне я думаю, було б краще змінити її назад.

Люди плутаються, оскільки більшість нових посад форумах Gose нижче посту перед ним.

Спасибі,
BlueEew.
Old 17 2007 березень, 06:12
Адміністратор групи

Default Whats Wrong?

Цитата:
Спочатку Написав BlueEew View Post
Ей. Я зрозумів, що при відповіді на тему, вашу посаду Gose над користувачами нижче ви, як правило, пост Gose нижче останнього користувача.

Як це було зроблено навмисно? Або ж це вина? Я впевнений, однак з вас зробили це навмисне я думаю, було б краще змінити її назад.

Люди плутаються, оскільки більшість нових посад форумах Gose нижче посту перед ним.

Спасибі,
BlueEew.
ОООО подяку за це, буде виправити це зараз.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 17 2007 березень, 06:15
Член групи

Default Whats Wrong?

Привіт BleEew,

Я думаю, що порядок встановлено як "останній виходить перший". Це Lil плутанину на початку, але вона має свої переваги, якщо Ви в даний час частина потоку: вам не потрібно, щоб пройти весь шлях до кінця, щоб побачити, що було unswer.

Я дійсно почав насолоджуватися.

Сандра.:)
Old 17 2007 березень, 06:22
Член групи

Default Whats Wrong?

Я думаю, що як був змінений назад зараз, щоб бути чесним я не бачимо, яким чином воно є. Я думав, що це як я не був упевнений, що це було провиною чи ні, я хочу повідомити про речі, щоб переконатися, що форум на хорошу форму.
Old 17 2007 березень, 07:28
Адміністратор групи

Default Whats Wrong?

Fixed - Старі посаду першого тепер за замовчуванням для нових та нинішніх членів.
Old 17 березня 2007, 17:40
Член групи

Default Whats Wrong?

Може бути, ми могли б провести опитування або обговорення на якому ми повинні використовувати його в якості, або якщо ви хотіли б це так просто залишити його. Він мощі були хороші, щоб громада є вибір у цьому питанні.
Old 17 березня 2007, 17:43
Адміністратор групи

Default Whats Wrong?

Її було встановлено відповідно до звичайних норм використовується на 90% форумів і буде залишатися таким чином.

Він був створений за помилку раніше.
Old 17 березня 2007, 19:03
Член групи

Default Whats Wrong?

Великий! Чи не хочете сказати мені, що ви зробили, щоб це виправити? Один з моїх друзів, постійно запитували мене, що саме питання, я не впевнений, як це виправити, тому що не мають VBulletin набір переді мною. Якщо ви будете так ласкаві, будь ласка, розкажіть мені, як ти проблема вирішена.

Чи є якась "Сортувати по: кнопка" в VBulletin? Дякуємо за допомогу!
Old 7 серпня 2007, 11:19
Забороненої угруповання

Default Whats Wrong?

Я думаю, що є деякі правила в тому, як "старому" золото ", те саме і в разі його ....... старі посади буде спочатку найближчі, а потім на новий! але я дійсно не бачите вступу на свою посаду в нижній частині.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Please Tell Me Whats Wrong з моїм комп'ютером ... xthegothicabyssx Генеральний обладнання чат 4 30 жовтня 2009 13:18
PC пішло не так, дуже погано. Будь-які ідеї Що потрібно замінити? toneus Генеральний обладнання чат 4 21 вересня 2009 15:26
Whats Wrong - Новий побудувати звичай потужністю до lnicole Генеральний обладнання чат 4 10 червня 2009 14:21
Допомога! Whats Wrong з моїм комп'ютером? Do0m Генеральний обладнання чат 5 5 березня 2009 22:10
Допоможіть мені, я поняття не маю Whats зі мною ноутбук!! jamestrumpet Генеральний обладнання чат 5 7 серпня 2007 21:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.