![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей. Я зрозумів, що при відповіді на тему, вашу посаду Gose над користувачами нижче ви, як правило, пост Gose нижче останнього користувача. Як це було зроблено навмисно? Або ж це вина? Я впевнений, однак з вас зробили це навмисне я думаю, було б краще змінити її назад. Люди плутаються, оскільки більшість нових посад форумах Gose нижче посту перед ним. Спасибі, BlueEew. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Привіт BleEew, Я думаю, що порядок встановлено як "останній виходить перший". Це Lil плутанину на початку, але вона має свої переваги, якщо Ви в даний час частина потоку: вам не потрібно, щоб пройти весь шлях до кінця, щоб побачити, що було unswer. Я дійсно почав насолоджуватися. Сандра.:) |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що як був змінений назад зараз, щоб бути чесним я не бачимо, яким чином воно є. Я думав, що це як я не був упевнений, що це було провиною чи ні, я хочу повідомити про речі, щоб переконатися, що форум на хорошу форму. |
|
| |||
| |||
| Fixed - Старі посаду першого тепер за замовчуванням для нових та нинішніх членів. |
|
| |||
| |||
| Може бути, ми могли б провести опитування або обговорення на якому ми повинні використовувати його в якості, або якщо ви хотіли б це так просто залишити його. Він мощі були хороші, щоб громада є вибір у цьому питанні. |
|
| |||
| |||
| Її було встановлено відповідно до звичайних норм використовується на 90% форумів і буде залишатися таким чином. Він був створений за помилку раніше. |
|
| |||
| |||
| Великий! Чи не хочете сказати мені, що ви зробили, щоб це виправити? Один з моїх друзів, постійно запитували мене, що саме питання, я не впевнений, як це виправити, тому що не мають VBulletin набір переді мною. Якщо ви будете так ласкаві, будь ласка, розкажіть мені, як ти проблема вирішена. Чи є якась "Сортувати по: кнопка" в VBulletin? Дякуємо за допомогу! |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що є деякі правила в тому, як "старому" золото ", те саме і в разі його ....... старі посади буде спочатку найближчі, а потім на новий! але я дійсно не бачите вступу на свою посаду в нижній частині. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Please Tell Me Whats Wrong з моїм комп'ютером ... | xthegothicabyssx | Генеральний обладнання чат | 4 | 30 жовтня 2009 13:18 |
| PC пішло не так, дуже погано. Будь-які ідеї Що потрібно замінити? | toneus | Генеральний обладнання чат | 4 | 21 вересня 2009 15:26 |
| Whats Wrong - Новий побудувати звичай потужністю до | lnicole | Генеральний обладнання чат | 4 | 10 червня 2009 14:21 |
| Допомога! Whats Wrong з моїм комп'ютером? | Do0m | Генеральний обладнання чат | 5 | 5 березня 2009 22:10 |
| Допоможіть мені, я поняття не маю Whats зі мною ноутбук!! | jamestrumpet | Генеральний обладнання чат | 5 | 7 серпня 2007 21:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |