![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
M-am doi albastru antete acum în browser-ul meu.
Primul merge acasă ... General Forum ... Cel de-al doilea merge Quick Links ... iSpy ... Problema este, cel de-al doilea începe în legătură cu nivelul de la mijlocul General forumuri, asa ca am avea o sarcină de spaţiu, pe LHS. Cum pot să scap de el? Browser este Firefox.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vi se blochează reclamele care este motivul pentru care panoul este gol.
|
|||
|
|||
|
Ah, bine! Deci, cum fac colaps-o?
|
|||
|
|||
|
Nu se poate.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cred că răul este la fel de bine .. Nu pot vedea nici pe screenshot.
Eu nu am probleme aveţi fie. Poti posta un screenshot?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Anunţuri el vorbeşte despre sunt de loterie, etc cele de pe stanga. Când adblocked, principalul forum de slide-uri de peste un pic spre stânga, dar este blocat în cea mai mare parte aliniate la dreapta, singurul lucru la care rama este "($ bt_cloud)".
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta este:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vista ie7, cu o modificat fişierul Hosts, în mod real de porci ureche este Mike .... ar trebui să fie recunoscător
:
Sistemul meu: Home Build
|