![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mivel a legtöbb akkor tudom, hogy ez a fórum nem olcsó működtetésére.
Természeténél fogva az oldalak számát, hogy egy fórum azt jelenti, hogy átveszi több szerver-erőforrások, mint egy normál weboldal és a szerverek pénzbe kerül. Ennek következtében arra kérjük az adományokat kell megtalálni ezen az oldalon hasznos Önnek. Mi nem vagyunk arra, hogy milliók, nyereség nem is szándéka. Minden pénzt kapott újra az oldalt, ami miatt jobb az Ön számára. A donate ha csak szeretné támogatni minket, vagy ha bármely, a képzelet perks, hogy jön a véradás. Mit kap cserébe az én nagylelkûség lehet kérdezni ... Hát ... Mint CJ Donor kapsz hozzáférést a magán-adományozó fórum, VIP klub, ha akarsz. Ön is kap több hely van PM-box, tárolása up-to 250 üzeneteket. Használhatja aláírást ami azt jelenti, a rendszer információ jelenik meg a profil és te is hozzáadhat a tag line, vagy egy linket a kedvenc website (s). Te is megszerezni az engedélyt, hogy a téma a piacon forums. Úgy véljük, ez a beállítás elősegíti a "you help us" és a "mi segítünk" rendszer, amely előnyös az összes érintettet. Donate Here! Köszönöm. Dave. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Linking fórumok? | :: AARON: | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 7. április 2008 12:00 |
| Hi, Új számítógépes Fórumok | davidxprice | Itt mutasd meg magadat | 6 | 13. december 2007 02:22 |
| Sub Fórumok | Számítógép-Spec | Közösségi Hírek & Chat | 2 | 3. október 2006 15:44 |
| Téma eszközök | |
| |