![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kadangi dauguma iš jūsų žino šiame forume nėra pigus paleisti.
Pagal savo pobūdį puslapių skaičių į forumą reiškia, kad ji užima daugiau serverio resursų nei įprasta svetainės ir serveriai kainuos pinigus. Todėl mes kreipiamės į donorystę turėtų ši svetainė jums bus naudinga Jums. Mes ne iš to, kad milijonai, pelnas nėra mūsų tikslas. Visi gauti pinigai grįžta į svetainę, kuri leidžia geriau už jus. Jūs galite dovanoti, jei jūs tiesiog norite mus paremti, arba jei praeivius bet privilegijos, kad ateis su donoryste, kompensavimu. Ką aš gausiu už mano dosnumą galite paklausti ... Na ... Kaip CJ donorų gaunate prieigą prie privačių donorų forumuose, VIP klubas, jei jums bus. Taip pat galite gauti daugiau kambarių jus PM dėžutė, saugoti iki 250 pranešimų. Jūs galite naudoti parašas, reiškia, kad jūsų sistemos informacija bus rodomas jūsų profilio ir jūs taip pat galite pridėti žymą eilutė arba nuorodą į jūsų mėgstamiausia svetainė (-ai). Jūs taip pat gauti leidimą pradėti temų mūsų rinkoje forumuose. Manome, tai setup skatina "Jums padėti mums" ir mes jums padėsime "sistema, kuri naudinga visiems dalyviams. Donate čia! Ačiū. Dave. Mano sistema: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Susiejant forumuose? | :: Aaron: | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 7 balandis 2008 12:00 |
| Hi, naujas kompiuteris Forumai | davidxprice | Introduce yourself here | 6 | 13 gruodis 2007 02:22 |
| Sub forumai | Kompiuterių Spec | Community News & Chat | 2 | 3 spalis, 2006 15:44 |
| Temos įrankiai | |
| |