![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ca majoritatea dintre voi va cunosc acest forum nu este ieftin pentru a rula.
Prin natura numărul de pagini de un forum de mijloc este nevoie de resurse mai mult decât un server de site-ul normală şi servere costă bani. Ca urmare ne întreabă de donaţii ar trebui să vă găsi acest site util pentru tine. Noi nu suntem de milioane de a face, de profit nu este intenţia noastră. Toate au primit bani se duce înapoi în site-ul, ceea ce face mai bine pentru tine. Puteţi dona dacă vrei doar sa ne sprijine de lux sau dacă oricare dintre perks care vin cu o donatie. Ce primesc în schimb pentru generozitatea mea s-ar putea să întreb ... Ei bine ... Ca un donator CJ va avea acces la forum privat donator, un club VIP daca vrei. Puteţi, de asemenea obţine mai mult loc în tine am caseta, stoca până la 250 mesaje. Aveţi dreptul să utilizaţi o semnătură, ceea ce înseamnă informaţii de sistem va afişa de la profilul dvs. şi puteţi adăuga, de asemenea, o linie etichetă sau un link către site-ul dumneavoastră preferat (e). Puteţi, de asemenea, să obţină permisiunea de a începe subiecte în forum-uri de pe piaţa noastră. Credem că acest setup promovează un "te ajută-ne" şi "noi vă putem ajuta" sistem, de care beneficiază toţi cei implicaţi. Doneaza Aici! Mulţumesc. Dave. Sistemul meu: Hybr! D
|