![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen bu forumun bilecek en olarak çalıştırmak için ucuz değil.
A forum sayfaları gereği sayısı o kadar normal bir web sitesi ve sunucular maliyeti daha fazla sunucu kaynaklarını alır demektir. Biz bağış için bu site size faydalı bulacaksınız soran bir sonucu olarak. Biz dışarı milyonlarca yapmak için, kar Niyetimiz değildir. Tüm karşılığı alınan geri size daha iyi olabilir siteye gider. Eğer ya da herhangi bir bağış ile gelen perks ve fantezi bize destek isterseniz bağış yapabilirsiniz. Ne sormak Mayıs benim cömertlik karşılığında yapılacak ... Şey ... Olarak CJ Donor size özel bağış forumları, VIP kulüp erişmek eğer olacaktır olsun. Ayrıca 250 mesajları size daha fazla oda mesaj kutusunda, mağaza-olsun. Hangi sistem bilgilerinde Profilinizden görüntüler ve ayrıca bir sloganı veya sevdiğiniz web sitesi (ler bir link) ekleyebilirsiniz demektir imza kullanabilirsiniz. Ayrıca izin bizim pazarda forumlarda konu başlatmak için edinin. Bu kurulum bir 'siz' ve bize yardımcı 'olan tüm ilgili yararları sen sistemi, yardım teşvik hissediyorum. İşte Bağış! Teşekkürler. Dave. Benim Sistemi: Hybr! D
|