менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Community News & чат

Register

Чому я повинен пожертвувати на форумах?

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 15 серпня 2007, 06:57
Адміністратор групи

Default Чому я повинен пожертвувати на форумах?

Як багато з вас будуть знати цей форум не є дешевою бігти.

За своєю природою кількість сторінок на форум означає, що займає більше ресурсів сервера, ніж нормальний сайт і сервери коштують грошей.

У результаті ми просимо пожертвувань якщо ви знайдете цей сайт корисним для вас.

Ми не збиралися робити мільйони, прибуток не наші наміри. Усі гроші, отримані повертається на сайт, який робить це краще для вас.

Ви можете пожертвувати, якщо ви просто хочете нам допомогти, або якщо Ви собі будь-які пільги, які приходять з пожертвування.

Що я отримаю в обмін на мою щедрість ви можете запитати ... Ну ...

Як CJ донора ви отримаєте доступ до закритих форумів донорів, Club VIP, якщо ви будете.

Ви також отримуєте більше можливостей у вас PM вікні зберігати до-до 250 повідомлень.

Ви можете використовувати підпис, яка означає, що ваш Інформація про систему буде відображатися у вашому профілі, і ви можете також додати, девізу або посилання на ваш улюблений веб-сайт (и).

Ви також отримати дозвіл на початок теми в форумах нашого ринку.

Ми вважаємо цю настройку сприяє "Ви допомогти нам" і "ми допоможемо вам" системи, що відповідає інтересам всіх залучених сторін.

Donate Here!

Спасибо.

Дейв.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Closed Thread

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.