![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, Am văzut acest joc de la alte foruri şi am crezut că ar aduce-o pe aici. Tot ce trebuie sa faci este fiecare post cu OUT dublu postaţi aveţi trei cuvinte pentru a pune în post, care are sens, iar unele cum urmează pe post de precedent bolnav începe. Într-o zi de |
|
| |||
| |||
| Doar să vă anunţ că MrBerty, avem deja un thread foarte similare care s-au foarte activă în timp ce un spate, dar cu un singur cuvânt, nu trei. Voi posta pentru a continua acest o, mai degrabă decât să-l într-un argument şirul, dar să ştii că un moderator ar putea să-l aproape, ca, practic, un duplicat şirul. Iată: Computer JUICE Forums |
|
| |||
| |||
| Boop: (Îmi pare rău că am mai văzut în alte şirul, Ok cheerz pentru capul sus Ford colega bolnav continua, a fost invadată de |
|
| |||
| |||
| un alt forum de membri |
|
| |||
| |||
| şi a fost |
|
| |||
| |||
| o experienta socanta
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| pentru oameni |
|
| |||
| |||
| e mai bun din Jamaica |
|
| |||
| |||
| economiei, deoarece bum
__________________ (My Life) [Calculatoare-Laptopuri-Xbox360-Muzica-Tv-Filme-] Studiu pentru Colegiul meu în grad de calcul. |
|
| |||
| |||
| Primele 90 |
![]() |
|
| Marcaje |