![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли някой от собствените си бизнес?
В момента правя и се изпълняват в годината. Оборотът е около 60k една година ... Това става ли за гледане? Лично аз мисля, Im правиш много за 1 година старата компания. Обсъждане на ..... : P Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Този голям доход. Имам няколко роднини които притежават някои магазини, часове може да се трудно, но в заплащането е страхотно .. Аз план за притежаване на бизнес-късно в живота .. |
|
| |||
| |||
| Неговата не всички доходи, трябва да се приспаднат разходите, данъчни, части и т.н. от това. Нейната още повече, отколкото мога да спечеля в нормалната работа, но е много по-трудна работа, също са по-добри перспективи за предполагам. |
|
| |||
| |||
| Аз взимам моя първи стъпки в материални стоки продажби в козметиката и skincare за тези специални проблеми на жените над 25 или 30. Тя ще започне най-вече онлайн. Аз съм далеч бавно позволява кълване на сайта. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дейв може да има някои насоки по отношение на търговията му страна, Sage, въпреки че не ми цитат на това.
| |||
| |||
| Това е добре да знаеш! Точно сега аз работя върху съдържанието на сайта. От козметиката и skincare има силно визуално, емоционално и чувствено ... и са склонни да се занимава с подробности, аз работя за замяна на страниците направих с по сайт страница строител с нещо от себе си, че има повече удар. Това става бавно, но аз се насладят на творческия процес. |
|
| |||
| |||
| За първата година, което е страхотно. Създайте го моя човек. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лоши новини за Sony PS3 собственици | Razer | PC & конзолата Gaming | 28 | 21 Окт 2008 13:22 |
| Как да Buld бизнес система, управление на Бизнес система? | 597 | Общи Софтуер Чат | 2 | 3 Дек 2007 12:30 |
| FREE половина живот 2 игри за ATI Radeon Собственици! | Роби | PC & конзолата Gaming | 2 | 29 Окт 2007 09:57 |
| Dell E520 собственици пазете се! | mr_miller | Общи Хардуер Чат | 8 | 30 май 2007 година 22:56 |
| Всички собственици на малък бизнес? | quinda | Изключено Тема Дискусия | 2 | 17 ноември 2006 05:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |