![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Do žádné z vás vlastní svůj vlastní obchod?
V současné době mám dělat a byla spuštěna v roce. Obrat se pohybuje kolem 60k za rok ... Je to nějaký dobrý? Osobně si myslím im dělá velkou a 1 rok staré společnosti. Diskutovat ..... : p Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| To je velký příjem. Mám pár příbuzných, kteří vlastní několik prodejen, časy se může dostat tvrdý, ale platit je skvělá .. mám v plánu na vlastnící obchodní později v životě .. |
|
| |||
| |||
| Jeho ne všechny příjmy, musí odečíst náklady, daně, z které části etc. Jeho stále větší, než může vydělat i v normální práci, ale je mnohem těžší práci, mají také lepší vyhlídky i hádat. |
|
| |||
| |||
| Beru mé první kroky do hmotných statků prodej kosmetiky a péče o kůži v těchto speciálních týká žen nad 25 nebo 30. To začne v první řadě online. Já jsem pomalu pryč klování na webových stránkách. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave může mít několik bodů týkajících se obchodu straně je Sage, přestože nejsou citovat mi na tom.
| |||
| |||
| To je dobré vědět! Právě teď mám práci na obsah stránky. Vzhledem k tomu, kosmetika a péče o kůži je velmi vizuální, citové a smyslné ... a já jsem spíše se to týká, s informací, že jsem práci na nahrazení stránkách jsem se na stránce stavitel něco o mé vlastní, že má více punč. Je to jde pomalu, ale rád tvůrčího procesu. |
|
| |||
| |||
| Pro první rok, že je skvělá. Navázat na to můj muž. |