![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως κάποιος από εσάς δικό την δική σας επιχείρηση;
Αυτή τη στιγμή να κάνω και έχει ένα χρόνο λειτουργίας. Ο κύκλος εργασιών είναι περίπου 60k το χρόνο ... Είναι αυτό καλό; Προσωπικά πιστεύω ότι κάνει μεγάλη im για 1 έτους εταιρεία. Συζήτηση για ..... : p Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Thats μεγάλο εισόδημα. Έχω μερικούς συγγενείς που κατέχουν κάποια καταστήματα, μπορούν να λάβουν δύσκολες ώρες, αλλά η αμοιβή είναι μεγάλη .. I σχέδιο σχετικά με την ιδιοκτησία ενός επιχειρηματικού αργότερα στη ζωή τους .. |
|
| |||
| |||
| Η μη, όλα τα έσοδα, πρέπει να αφαιρέσει τα έξοδα, τα φορολογικά, εξαρτήματα κ.λπ. από αυτό. Η ακόμη περισσότερο από ό, τι μπορώ να κερδίσω σε μια κανονική δουλειά, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο έργο, να έχει καλύτερες προοπτικές υποθέτω. |
|
| |||
| |||
| Παίρνω την πρώτη μου βήματα σε υλικά αγαθά πωλήσεων στα καλλυντικά, καθώς και για εκείνες τις ειδικές Skincare ανησυχίες των γυναικών άνω των 25 ή 30. Θα ξεκινήσει κυρίως στο διαδίκτυο. Είμαι μακριά ράμφισμα αργά σε μια ιστοσελίδα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave μπορεί να έχει κάποια στοιχεία σχετικά με το εμπόριο πλευρά του Sage, αν και δεν έχω επ 'αυτού.
| |||
| |||
| Αυτό είναι καλό να γνωρίζουμε! Τώρα είμαι εργασίας σχετικά με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων. Δεδομένου ότι τα καλλυντικά και Skincare είναι ιδιαίτερα οπτική, συναισθηματική και αισθησιακή ... και τείνει να ασχολείται με λεπτομέρειες, είμαι εργασίας για την αντικατάσταση των σελίδων που έκανα με την επί τόπου ο δημιουργός της σελίδας με κάτι δικό μου που έχει πιο μπουνιά. Είναι αργή εξέλιξη, αλλά θα απολαύσετε τη δημιουργική διαδικασία. |
|
| |||
| |||
| Για το πρώτο έτος, το οποίο είναι μεγάλη. Κατασκευάστηκε για τον άνθρωπο που μου. |