![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li tko od vas vlastiti vlastiti posao?
Trenutno mi je činiti, te su se izvodi u godini. Ukupni prihod je oko 60k na godinu ... Je li to bilo koji dobar? Osobno mislim da im radiš veliku za 1 godina stare tvrtke. Discuss ..... : p My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Taj veliki prihod. Imam nekoliko vlastitih neke rođake koji prodavaonice, vremena mogu dobiti tvrd, ali se plaćaju je super .. I plana na posjedovanje poslovne kasnije u životu .. |
|
| |||
| |||
| Njegovi nisu svi prihodi, moramo odbiti troškovi, porez, dijelovi i sl. od toga. Njezina i dalje više nego što mogu zaraditi u normalan posao, ali je puno teže raditi, imaju bolje izglede Valjda. |
|
| |||
| |||
| Ja sam uzimajući moje prve korake u dodirljiv roba prodaje u kozmetici za njegu kože i posebna briga za one žene iznad 25 ili 30. Ona će se početi prvenstveno online. Ja sam polako pecking daleko na web stranici. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave svibanj imati neke naputke u vezi sa trgovinom strani Kadulja je, iako ne citiram me na to.
| |||
| |||
| To je dobro znati! Sad ja radim na sadržaj web lokacije. Od kozmetike za njegu kože i ima visoko vizualne, emocionalne i senzualan ... i ja imaju tendenciju da se bavi detaljima, ja radim na zamjeni stranice sam napravio sa stranice na stranicu sa graditelj nešto sam od sebe da ima više punch. It's sporo ide, ali sam uživati u kreativni proces. |
|
| |||
| |||
| Za prvu godinu koja je odlična. Graditi na njemu moj čovjek. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Loša vijest za Sony PS3 vlasnici | Razer | PC & konzole Igre | 28 | 21. listopad 2008 13:22 |
| Kako mogu Buld poslovni sustav, upravljanje poslovnom sustavu? | 597 | Općenito Software Chat | 2 | 3. prosinac 2007 12:30 |
| FREE polovina života 2 igre za vlasnike ATI Radeon! | Robbie | PC & konzole Igre | 2 | 29. listopad 2007 09:57 |
| Dell E520 vlasnici oprez! | mr_miller | General Hardware Chat | 8 | 30. svibanj 2007 22:56 |
| Bilo koja vlasnicima malih poduzeća? | quinda | Off Topic Discussion | 2 | 17. studeni 2006 05:51 |
| Thread Tools | |
| |