![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem minden az Ön saját üzlet?
| |||
| |||
| Amit a nagy jövedelem. Van egy pár, aki saját rokonainak néhány üzletek, szer tud kemény, de a fizetés nagy .. I terv tulajdonos üzleti később az élet .. |
|
| |||
| |||
| A nem minden jövedelmét, hogy adólevonási kiadások, adózás, stb az adott részből. A még mindig több mint tudok keresni egy rendes munkát, de sokkal nehezebb munka, jobb is azt hiszem. |
|
| |||
| |||
| Én mikor az első lépések a materiális javak értékesítés kozmetikai és bőrápoló e speciális érinti a nők több mint 25 vagy 30. A program elindításához elsősorban online. Én lassan csipegetni el a honlapon. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave lehet néhány szempont a kereskedelem oldalán, hogy a Sage, de nem idézem, hogy nekem.
| |||
| |||
| Ez jó, ha tudod! Most dolgozom az oldal tartalmáról. Mivel a kozmetikumok és bőrápoló már erősen vizuális, érzelmi és érzéki ... és általában a részleteket illeti, én dolgozó helyett az oldalakat én a helyszínen oldalkészítői valamit saját, hogy több ütést. Ez lassan megy, de élvezik az alkotói folyamatot. |
|
| |||
| |||
| Az első évben, ami nagy. Építeni, hogy az én emberem. |