![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai kāds no jums ir jūsu bizness?
| |||
| |||
| Tas ir liels ienākums. Man ir daži radinieki, kas pieder daži veikali, laiku var iegūt grūts, bet jāmaksā ir lieliska .. Es plānoju uz kurām pieder darba turpmākajā dzīvē .. |
|
| |||
| |||
| Tās nav visi ienākumi, ir jāatskaita izdevumi, nodokļi, daļas utt no tā. Tās vēl vairāk, nekā es varētu nopelnīt ar normālu darbu, taču ir daudz grūtāk darbu, kā arī ir labākas izredzes, I guess. |
|
| |||
| |||
| Es izmantoju savu pirmo soļi materiālo pamatlīdzekļu pārdošanas kosmētikas un ādas kopšanas tiem īpašas bažas par sievietēm virs 25 vai 30. Tā sāksies galvenokārt internetā. Es lēnām knābāt prom pie mājas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave var būt dažas norādes attiecībā uz tirdzniecību pusē tā Sage, kaut arī ne citēt mani par to.
| |||
| |||
| Tas ir labi zināt! Šobrīd es strādāju par portāla saturu. Tā kā kosmētikas un ādas kopšanas ir ļoti vizuālo, emocionālo, un juteklisko ... un man parasti ir saistīta ar informāciju, es strādāju par aizstāj lapas es ar uz vietas lappuses celtnieks ar kaut ko savu, kas ir vairāk perforators. Tas lēni iet, bet man patīk radošs process. |
|
| |||
| |||
| Par pirmo gadu, kas ir liels. Pamatā, ka mans vīrs. |