rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Wszelkie właścicieli tutaj?

Reply

Narzędzia wątku
Old 10 kwietnia 2007, 14:05
Administrator Group

Default Wszelkie właścicieli tutaj?

Czy ktoś z was z własnej własnej firmy?

Obecnie zrobić i zostały uruchomione w roku.

Obrót wynosi około 60k rocznie ...

Czy to jest dobry? Osobiście myślę, że im doing great na 1 rok starego przedsiębiorstwa.

Dyskutuj ..... : p

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11 kwietnia 2007, 15:20
Członek grupy

Thats wielkie dochody. Mam kilku krewnych, którzy z własnej niektórych sklepach, można uzyskać czasy trudne, ale wynagrodzenie jest wielka .. I plan posiadania działalności w późniejszym okresie życia ..
Old 11 kwietnia 2007, 15:22
Administrator Group

Nie wszystkie dochody, mają do odliczenia wydatków, podatków, itp. części z tego.

Jej jeszcze bardziej, niż można zarobić w normalnej pracy, ale jest znacznie trudniej pracy, również mają lepsze perspektywy i guess.
Old 2. czerwca 2007, 12:09
Członek grupy

Ja biorąc moje pierwsze kroki w dobra materialne sprzedaży kosmetyków i Skincare tych szczególnych obaw kobiet powyżej 25 lub 30. Zostanie ona uruchomiona głównie w internecie. Ja powoli dziobanie daleko na stronie internetowej.
Old 2. czerwca 2007, 12:23
Banned Grupa

Dave może mieć pewne wskazówki dotyczące handlu jej boku Sage, chociaż nie cytatem mnie na to.

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 3 czerwiec, 2007, 07:44
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by Wolfeymole View Post
Dave może mieć pewne wskazówki dotyczące handlu jej boku Sage, chociaż nie cytatem mnie na to.
That's good to know! W tej chwili mam pracę nad treścią witryny. Od kosmetyków i Skincare ma bardzo wizualnych, emocjonalnych i zmysłowy ... i zwykle są zainteresowane ze szczegółami, ja pracuje na zastąpienie strony zrobiłem z witryny na stronie budowniczego coś własnego, że ma więcej punch. To będzie powolny, ale korzystają z procesu twórczego.
Old 5 czerwca 2007, 21:30
Członek grupy

W pierwszym roku, że jest świetny. Opierać się na to mój facet.
Reply

Register

Zakładki