![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy ktoś z was z własnej własnej firmy?
Obecnie zrobić i zostały uruchomione w roku. Obrót wynosi około 60k rocznie ... Czy to jest dobry? Osobiście myślę, że im doing great na 1 rok starego przedsiębiorstwa. Dyskutuj ..... : p My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Thats wielkie dochody. Mam kilku krewnych, którzy z własnej niektórych sklepach, można uzyskać czasy trudne, ale wynagrodzenie jest wielka .. I plan posiadania działalności w późniejszym okresie życia .. |
|
| |||
| |||
| Nie wszystkie dochody, mają do odliczenia wydatków, podatków, itp. części z tego. Jej jeszcze bardziej, niż można zarobić w normalnej pracy, ale jest znacznie trudniej pracy, również mają lepsze perspektywy i guess. |
|
| |||
| |||
| Ja biorąc moje pierwsze kroki w dobra materialne sprzedaży kosmetyków i Skincare tych szczególnych obaw kobiet powyżej 25 lub 30. Zostanie ona uruchomiona głównie w internecie. Ja powoli dziobanie daleko na stronie internetowej. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave może mieć pewne wskazówki dotyczące handlu jej boku Sage, chociaż nie cytatem mnie na to.
| |||
| |||
| That's good to know! W tej chwili mam pracę nad treścią witryny. Od kosmetyków i Skincare ma bardzo wizualnych, emocjonalnych i zmysłowy ... i zwykle są zainteresowane ze szczegółami, ja pracuje na zastąpienie strony zrobiłem z witryny na stronie budowniczego coś własnego, że ma więcej punch. To będzie powolny, ale korzystają z procesu twórczego. |
|
| |||
| |||
| W pierwszym roku, że jest świetny. Opierać się na to mój facet. |
![]() |
|
| Zakładki |