![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fă orice tine de propria-ţi propria afacere?
În prezent, am făcut şi au fost difuzate de un an. Cifra de afaceri este în jur de 60k pe an ... E asta un bun? Personal cred că im faci mare pentru un 1 an companiei. Discutaţi despre ..... : p Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Thats o mare venit. Am câteva rude care unele magazine proprii, ori se poate de dur, dar de plata este de mare .. am plan pe care deţine o afacere mai tarziu in viata .. |
|
| |||
| |||
| Sa nu toate veniturile, au de a deduce cheltuieli, taxe, etc piese de la asta. Ei încă mai mult decât i poate câştiga într-un loc de muncă normal, dar este mult mai greu de lucru, au, de asemenea, mai bine perspectivele cred. |
|
| |||
| |||
| Iau prima mea paşi în bunuri corporale de vânzări în cosmetice şi skincare speciale pentru cei care se referă la femei de peste 25 sau 30. Se va începe în primul rând online. Sunt lent pecking departe la un site web. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave pot avea unele indicii cu privire la comerţ Sage parte din el, cu toate că nu-mi cita pe asta.
| |||
| |||
| Asta e bine să ştii! Chiar acum am de lucru cu privire la conţinutul site-ului. Începând cu produse cosmetice şi skincare are o foarte vizual, emoţional, şi senzuala ... si eu am tendinţa de a fi în cauză, cu detalii, eu sunt de lucru pe care înlocuieşte paginile pe care le face cu site-ul de pe pagina de constructor cu ceva din propria-mi că are mai multe pumn. Este lent merge, dar mi-am bucura de procesul creativ. |
|
| |||
| |||
| Pentru primul an, care este foarte bun. Construieste-l pe omul meu. |
![]() |
|
| Marcaje |