![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Do žiadnej z vás vlastné svoj vlastný obchod?
V súčasnej dobe mám robiť a bola spustená v roku. Obrat sa pohybuje okolo 60k za rok ... Je to nejaký dobrý? Osobne si myslím im robí veľkú a 1 rok starej spoločnosti. Diskutovať ..... : P Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| To je veľký príjem. Mám pár príbuzných, ktorí vlastnia niekoľko predajní, časy sa môže dostať tvrdý, ale platiť je skvelá .. mám v pláne na vlastniacu obchodné neskôr v živote .. |
|
| |||
| |||
| Jeho nie všetky príjmy, musí odpočítať náklady, dane, z ktorej časti etc. Jeho stále väčšia, než môže zarobiť aj v normálnej práci, ale je oveľa ťažšie prácu, majú aj lepšie vyhliadky aj hádať. |
|
| |||
| |||
| Beriem moje prvé kroky do hmotných statkov predaj kozmetiky a starostlivosti o kožu v týchto špeciálnych týka žien nad 25 alebo 30. To začne v prvom rade online. Já jsem pomaly preč zobanie na webových stránkach. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave môže mať niekoľko bodov týkajúcich sa obchodu strane je Sage, hoci nie sú citovať mi na tom.
| |||
| |||
| To je dobré vedieť! Práve teraz mám prácu na obsah stránky. Vzhľadom k tomu, kozmetika a starostlivosť o pokožku je veľmi vizuálne, citovej a zmyselné ... a já jsem skôr sa to týka, s informáciou, že som prácu na nahradenie stránkach som sa na stránke stavitel niečo o mojej vlastnej, že má viac punč. Je to ide pomaly, ale rád tvorivého procesu. |
|
| |||
| |||
| Pre prvý rok, že je skvelá. Nadviazať na to môj muž. |