![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли ко од вас сопствени сопствени посао?
Тренутно ми је чинити, те су се изводи у години. Укупни приход је око 60к на годину ... Да ли је то било који добар? Лично мислим да им радиш велику за 1 година старе компаније. Дисцусс ..... : П Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Тај велики приход. Имам неколико сопствених неке рођаке који продавнице, времена могу добити тврд, али се плаћају је супер .. И плана на посједовање пословне касније у животу .. |
|
| |||
| |||
| Његови нису сви приходи, морамо одбити трошкови, порез, делови и сл од тога. Њена и даље више него што могу да зараде у нормалан посао, али је много теже радити, имају боље изгледе Ваљда. |
|
| |||
| |||
| Ја сам узимајући моје прве кораке у додирљив роба продаје у козметици за негу коже и посебна брига за оне жене изнад 25 или 30. Она ће се почети првенствено онлине. Ја сам полако пецкинг далеко на уеб страници. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Даве мај имати неке упуте у вези са трговином страни Кадуља је, иако не цитирам ме на то.
| |||
| |||
| То је добро знати! Сад ја радим на садржај уеб локације. Од козметике за негу коже и има високо визуелне, емоционалне и сензуалан ... и ја имају тенденцију да се бави детаљима, ја радим на замјени странице сам направио са стране на страну са градитељ нешто сам од себе да има више пунцх. Ит'с споро иде, али сам уживати у креативни процес. |
|
| |||
| |||
| За прву годину која је одлична. Градити на њему мој човек. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лоша вест за Соны пс3 власници | Разер | ПЦ & конзоле Игре | 28 | 21 октобар 2008 13:22 |
| Како да Булд пословни систем, управљање пословном систему? | 597 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3 децембар 2007 12:30 |
| ФРЕЕ половина живота 2 игре за власнике АТИ Радеон! | Роббие | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 29 октобар 2007 09:57 |
| Делл Е520 власници опрез! | мр_миллер | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 30 мај 2007 22:56 |
| Било која власницима малих предузећа? | куинда | Офф Топиц Дисцуссион | 2 | 17 новембар 2006 05:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |