![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizden musunuz kendi iş kendi?
| |||
| |||
| Bu harika bir gelir. Ben, kere, ama ödeme çok zor olabilir eden bazı mağazalar kendi birkaç akrabalarımız var .. daha sonra hayatta .. bir iş sahip planlıyorum |
|
| |||
| |||
| Bu tüm gelir, bu gelen parça vb giderleri, vergi düşeriz gerekir. Bu hala daha normal bir iş olarak kazanabilirsiniz ama çok zor iş olduğunu da daha iyi umutları var galiba. |
|
| |||
| |||
| Ben kozmetik ve üzerindeki kadınların özel ilgili skincare yılında somut malların satış halinde ilk adımlar atıyor: am 25 veya 30. Bu öncelikle çevrimiçi başlar. Yavaş yavaş uzaklıkta bir web sitesinde kıdem duyuyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ancak o bana teklif yok Dave, bazı noktalar bunun ticaret yan Sage ilgili olabilir.
| |||
| |||
| Bu bilmek iyi! Şu anda site içerik üzerinde çalışıyorum. Beri kozmetik ve skincare çok, duygusal, görsel ve duygusal ... ve ayrıntıları ile ilgili olabilir, ben yapılan sayfalar yerine üzerinde çalışıyorum olan sitede sayfa oluşturucu benim daha fazla yumruk vardır kendi şeyle. Yavaş gidiyor, ama ben yaratıcı işlem sahiptir. |
|
| |||
| |||
| Ilk yıl için harika. Bu benim adamım oluşturun. |