![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А хто з вас свій бізнес?
| |||
| |||
| Thats великі доходи. У мене є кілька власних родичів, які в деяких магазинах, раз можна отримати з легких, але платять більше .. Я планую на що володіє бізнес пізніше в житті .. |
|
| |||
| |||
| Її не всі доходи, потрібно відняти витрати, податкові, частин і так далі від цього. Його ще більше, ніж я можу заробити в нормальній роботі, але набагато важче працювати, а також мати кращі перспективи, я думаю. |
|
| |||
| |||
| Я взяв мої перші кроки в матеріальному продажу товарів в області косметики та догляду за шкірою для тих особливих проблем жінок у віці старше 25 або 30. Вона почнеться основному в Інтернеті. Я повільно клювали геть на сайті. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дейв, можливо, деякі поради, що стосуються торгівлі боці його Sage, хоча і не цитата мене на цей рахунок.
| |||
| |||
| Це добре знати! Зараз я працюю над змістом сайту. Після косметики та догляду за шкірою має дуже візуальний, емоційний і чуттєвий ... і я, як правило, зацікавлені в подробиці, я працюю над заміною сторінки, які я зробив на сайті забудовника сторінці з чим-то з моїх власних, що має більш пунш. Це буде повільний, але мені подобається творчий процес. |
|
| |||
| |||
| За перший рік, що є великим. Спиратися на них мій. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Погані новини для Sony PS3 власникам | Razer | PC & консоль Gaming | 28 | 21 жовтня 2008 13:22 |
| Як я можу Buld Бізнес Системи управління бізнес-системи? | 597 | General Software чат | 2 | 3 грудня 2007 12:30 |
| Free Life 2 половини гри для ATI Radeon власників! | Роббі | PC & консоль Gaming | 2 | 29 жовтня 2007 09:57 |
| Dell E520 власники стережіться! | mr_miller | Генеральний обладнання чат | 8 | 30 травня 2007 22:56 |
| Будь-які власники малого бізнесу? | quinda | Off Topic Discussion | 2 | 17 листопада 2006 05:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |