![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy момчета, Вид на странен въпрос предполагам, но може би съм надявам Терес няколко души от тук с малко по-електрически Ноу-Хау от мен. Добре, така бяха основно за възстановяване нашия гараж, който е справедлив разстояние далеч от дома. Имаме 30amp amoured кабел текат подземни от къщата до него. Търсите да има пръстен главните и осветлението в гаража, така че съм сигурен, че се нуждаят от предпазител клетка за безопасност и да се разделя го правилно. Властта в подземни кабелни арго наистина се жични директно в главния бушон клетка в къщата, но дали това не е безопасно да го жица директно в основната пръстен като шпора? и ако е така, имаме нужда от предпазител на издадена скала, за да спре да се изготвят много власт. Айв жични повечето дом пръстен мрежата, но това нещо isn't Айв ecountered преди, така че всяка помощ ще бъде значително appriecated! MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Току-що направи същото нещо в нов цех. От четене през голяма зелена книга на regs пред мен сега, аз разбирам можете да имате само 1 шпора почти всеки гнездо на ринга, и тя трябва да бъде един или два пъти. Така че не сте могли да стартирате още един потребител единица разстояние че яздя бързо, най-малкото той не ще бъде в рамките на regs и не SPARKY ще удостоверяват, че (за да пази в рамките на част P). Поне аз не мисля, че би. Най-добрият вариант ще бъде просто да си пуснете кабел от потребителя възел, или ако това е невъзможно, ако имате неизползван електрическа готварска печка гнездо, можете да включите това в своя гараж фуражи. Аз просто се завтече кабел директно от някой от нашите потребителски единици, но след това пак мисля, че имаме 9 потребителски единици в различните житниците LOL. Предполагам, че единствената ви Другият вариант е да сложите 13amp сплави подкарвам ринга можете лесно за достъп, след това Run вашите потребителски елемент от това, уверете се, че има RCD в него. Въпреки това, Вие ще се ограничи до 13А в бараката. Честно казано най-добрия начин и безопасен начин да го направите е да сложите 32A MCB в къщата на потребителите възел, бягай, че си пролял, после потребител възел с 63A или каквото RCD в гаража, с 16а MCB за радиална гнездо верига и 6А MCB за тавана светлини.
|
| |||
| |||
| Какво каза сървъра, но също и: 30 ампера не е много много за гараж. Това ще означава, че работите с всичките си светлини и появата на една и съща храна. Може би не използвате вашия гараж искал да направя мое, но тридесет ампера? мой малък циркуляр привлича 15. Моят малък bitty въздушния компресор също привлича 15. PLUS осветлението. Така че, ако бях само на 30 ампера и бях рязане борд и компресора ритна да не говорим за осветлението ............... Бих искам няколко схеми поне за нещо подобно. Разбира се отново ще влязат в езиковите различия LOL. Имам кабелна тон на нещата тук, в САЩ, но не съм на foggiest идея какво е "пръстен главната" се. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А Ring Основно е термин, използван при домашни къща окабеляване.
Обикновено тя ще предостави на стандарта 13amp стенни фасунги. Тя се нарича пръстен, защото подложки са жични от потребителя единица и още жица се връща на потребителя единица след последното гнездо. Всеки пръстен се оценява най-30amps Това дава възможност за товара, за да се разпространи и двете начини гърба, която елиминира нуждата от тежки кабели. Вярвам, че тази схема могат да се справят 7,2 киловата или therebouts. Обикновено се използва 2,5 мм кабел ..... жични и по този начин, той се превръща в equvalent от 5 мм кабел. Повечето къщи тук имат пръстен на долния етаж, пръстен за горния етаж, а може би и отделна пръстен за кухнята. По-голям имота може да има повече. Осветление е с отделни схеми. Не сте сигурни за вашата част на света, но нашите домашни мрежата за доставка е 220/240v Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| @ mctw Както serverguy е казал, ти арго тичам пръстен основните чрез шпора от вече съществуваща такава .... това няма да бъде правен / каса. Вие трябва да произхождат от основната единица на потребителите, посредством резервна fuseway или годни допълнителен елемент, ако не пощади е налице. Също така клиентите на блиндирани кабел е важно, тъй като те могат да идват в различни размери. Трябва да се уверете, че е достатъчно силен за работа йо имат в предвид. Да разгледаме тук за малко повече инфо Бъба Както споменахме, зависи какво възнамеряват да се изпълнява. |
|
| |||
| |||
| О, благодаря Фил. Това е така, европейците използват 220. Ние използваме 110. Best Предполагам, какво youcall пръстен основни, ние наричаме прекъсвач от вашия описание, благодарение на изясняване. Съжалявам, че прекъсвам mctw, но аз съм все още се опитвам да разбера на Queens английски LOL. |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен, че е вярна Бъба ....... тук е схема на един типичен пръстен основните: ![]() Кабелите на потребителя единица са свързани към една и съща fuseway .... това може да бъде simpe предпазител или прекъсвач. |
|
| |||
| |||
| @ Бъба Тя също е на стойност помните, че сте на 110V стандарт, ние сме на 230V стандарт. Ние можем да изготви малко над 3000 Уотс от гнездото, можете да съставят приблизително 1500 Уотс вярвам. Така че нашите 30A доставка е като вашия 60а доставка на 110V. И Nope, пръстен Основната е буквално как подложки са жични нагоре .. ![]() Ако тя беше само синята жица, тогава то ще бъде радиална схема, Но добави в жълтата жица, както и, свързваща назад с синята жица, след като то стане на потребителя единица, то е пръстен съединение.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Наздраве за бърза обратна връзка, момчета! Мисля, че болните трябва да преосмислят тази идея леко. за сега мисля, че правя това, което болните serverguy първа предложи, ръководещо 13amp сплави шпора на съществуваща пръстен. 13amp трябва да се покрие и се надявам, но ако го удари лошо има да жица той директно в главния бушон кутия, ние DONT имате някакви резервни платна в него, така че този нещо се опитват да избегнат, ако е възможно! Разбирам какво имаш предвид все пак, да не е безопасно да пуснете пръстен на издадена скала, равенство ще бъде много по на високо! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Казах, че следва да бъдат в безопасност. Аз наистина ще се препоръча да се провери всичко от подходяща електротехник. Защо не просто стартирайте окабеляване до гаража, поставени на потребителя единица и т.н., но след това просто поставете 13А куплунга на края на кабела, и поставете че в гнездото. Така а) да останете в рамките на закона (тя не се обозначават като постоянни, тъй като завършва с щепсел), б) тя ще получи точно същото количество енергия към гаража и в), ако сте решили да ъпгрейдвате в бъдеще Вие просто трябва да получи СПАРКИ да отвес го в таблото за бушоните правилно, добавяне на нов потребител единица, както е добре.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| XP Home овен буболечка???? | truck3r | Windows операционни системи | 7 | 5-и парламентарен Jul 2009 21:24 |
| Помощ Моля - PSU окабеляване Проблеми | Kitten007 | Случаи & Power Доставки | 1 | 20 Април 2009 08:44 |
| XP Home, няма да започнат по всяко | jezza | Windows операционни системи | 5 | 24 ноември 2008 07:05 |
| Dont опитаме това у дома | redden137 | Случаи & Power Доставки | 16 | 2-ро Oct 2008 08:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |