menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Jakékoliv elektrikáři zde? Úvod Elektroinstalace otázky.

Reply

Thread Nástroje
Old 6. května 2009, 15:09
Člen Skupina

Default Jakékoliv elektrikáři zde? Úvod Elektroinstalace otázky.

Heyy chlapi,

Trochu divný dotaz i hádat, ale jsem doufal, že snad theres pár lidí na tu se o trochu více elektrických Know How než já.

Dobře to v podstatě byla přestavba naší dílně, což je reálné vzdálenosti od domu. Máme 30amper amoured kabel běží v podzemí od domu k ní. Hledáte mít kroužek hlavní a světla v garáži, takže vím, že potřebujete pojistková skříň pro bezpečnost a rozdělit ji správně. Napájecí kabel do podzemí převýšení opravdu wired přímo do hlavní pojistky v domě, ale je to bezpečné drát přímo do hlavního kroužku jako vlečka? a pokud ano, co potřebujeme pojistka na stimulem, aby zastavily mnoho moci čerpat. IVE wired nejvíce domu prsten sítě, ale tato isnt IVE ecountered něco dříve, takže nějakou radu by značně appriecated!

MCTW
Old 6. května 2009, 15:58
Moderátor skupiny

Jsem udělal to samé v nové dílně.

Od čtení přes velké zelené knize regs přede mnou, já to chápu můžete mít pouze 1 vlečka z každé zásuvky na kroužek, a musí být buď jeden nebo dvojí.

Takže jste nemohli spustit další spotřebitelské jednotky z toho čelního, přinejmenším je to nebude v rámci regs, a ne s jiskrou se bude ověřovat, že (dodržet Část P). Alespoň já si nemyslím, že by.

Nejlepší volbou bude právě běží kabel od spotřebitelské jednotky, nebo v opačném případě, pokud máte nepoužitý elektrický sporák socket, se můžete obrátit, aby do své garáže krmiva.

Jen jsem běžel kabel přímo od jednoho z našich spotřebitelských jednotek, ale pak zase myslím, že jsme 9 spotřebitelských jednotek v různých stodoly lol.

Předpokládám, že vaše jediná další možnost je, aby 13amper taveného vlečka na kroužek můžete snadno přístup, spusťte vaše spotřebitelské jednotky z toho, ujistit se, že má RCD v něm.

Nicméně, vy budete být omezena na 13 ve chlévě.

Upřímně nejlepším způsobem a bezpečný způsob, jak to udělat, je dát 32A MCB v domě spotřebitelské jednotky, které běží na vaše haly ven, pak dal spotřebiteli jednotka s 63A nebo cokoliv RCD v garáži, s 16A MCB pro radiální socket obvodů a 6A MCB pro stropní svítidla.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 6. května 2009, 21:20
Dárce Skupina

Co serveru řekl, ale také: 30 amper, není moc na garáž. To by znamenalo, běží všechny vaše světla a vývody na stejném kanálu. Možná nebudete používat Vaší garáže jako já dolu, ale třicet ampéry? moje malá cirkulárka 15 remíz. My little útržkovitý vzduchový kompresor rovněž čerpá 15. PLUS světel. Takže když jsem měl jen 30 ampéry a byla jsem řezání prkno a kompresorem kopl na nemluvě světel ...............

Já bych chtěl pár obvodů alespoň něco podobného.

Samozřejmě opět dostáváme do jazykové rozdíly lol. Mám kabelové tun věci zde v USA, ale já jsem neměla tušení, co se nejzamlženější "kruhu hlavní" je.
Old 7. května 2009, 04:39
Dárce Skupina

A Ring Hlavní je termín používaný v domácích dům elektroinstalace.
Obvykle to bude poskytovat standardní 13amper stěně zásuvky. Je to tzv. prsten, protože zásuvky jsou wired od spotřebitelské jednotky a další drát vrací do spotřebitelské jednotky po poslední zásuvku. Každý kruh je dimenzováno na 30 Amper
To umožňuje zatížení se šíří oběma směry zpět, což eliminuje potřebu těžké kabely. Věřím, že tento okruh zvládne 7.2kw nebo therebouts.
Obvykle se používá 2,5 mm kabel ..... drátových a tak se stává equvalent na 5mm kabel.

Většina domů zde má prsten na dole je kroužek pro nahoře a možná samostatný kroužek pro kuchyň. Bigger nemovitostí může mít více. Osvětlení je samostatné okruhy.

Nejste si jisti, o vaší části světa, ale naše domácí napájecí sítě je 220/240v

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7. května 2009, 04:58
Dárce Skupina

@ mctw

Jak serverguy bylo řečeno, jste převýšení spustit kroužek hlavní pomocí čelního od stávajícího .... To by nemělo být právně-bezpečí.
Ty musí pocházet z hlavní spotřebitelské jednotky, přes náhradní fuseway nebo vejít další jednotku, není-li volná, je k dispozici.
Také hodnocení ze Pancéřovaný kabel je důležitá, neboť tyto mohou přijít v různých velikostech. Musíte se ujistit, že je svalnatý dost práce yo mít na paměti.

Nahlédněte tady Pro některé více info

Jak Bubbu bylo zmíněno, záleží, co máte v úmyslu spustit.
Old 7. května 2009, 09:25
Dárce Skupina

Aha, díky phil. To je pravda, vy Evropané užívání 220. Používáme 110. Nejlepší hádejte, co youcall prsten hlavním, co nazývám jistič z vašeho popisu, díky za objasnění.

Omlouváme se za přerušení mctw, ale jsem stále snaží přijít na to, Queens English lol.
Old 7. května 2009, 10:08
Dárce Skupina

Nejste si jisti, že je správná Bubbu ....... Zde je schéma typického kroužek hlavní:

Kabely na spotřebitelské jednotky jsou napojeny na tentýž fuseway .... To může být simpe pojistku nebo jistič.
Old 7. května 2009, 10:10
Moderátor skupiny

@ Bubbu

Je rovněž třeba připomenout, že jste na 110V standard, které jsme na 230V standard.

Můžeme čerpat trochu přes 3000 wattů ze zásuvky, můžete čerpat zhruba 1500 wattů věřím.

Takže naše 30A dodání je jako tvoje 60A dodávky na 110V.

A nope, kroužek hlavní je doslova jak zásuvek jsou wired nahoru ..

Kdyby to bylo jenom modrý vodič, potom by to být radiální obvodu, Ale přidat do žlutého drátu stejně, spojující zálohování s modrý vodič, jakmile se dostane ke spotřebiteli jednotky, je obvod prstence.

Old 7. května 2009, 13:35
Člen Skupina

nazdraví pro rychlou odezvu chlapi!
Myslím, že nemocní mají k přehodnocení této myšlence mírně. Myslím, že teď pro to, co špatného serverguy první navrhl, že provozování 13amper taveného čelního existujícího kruhu. 13 amper, že by se mělo týkat i naději, ale pokud fouká špatně se drát přímo do hlavní pojistková skříň, my dont mít žádný náhradní pruhů v ní, tak to je něco snaží vyhnout, pokud je to možné!
Vidím, co myslíš ale asi nejsou bezpečné spustit prsten z čelního, že tomu bude až do vysoké!
Old 7. května 2009, 14:40
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal mctw View Post
nazdraví pro rychlou odezvu chlapi!
Myslím, že nemocní mají k přehodnocení této myšlence mírně. Myslím, že teď pro to, co špatného serverguy první navrhl, že provozování 13amper taveného čelního existujícího kruhu. 13 amper, že by se mělo týkat i naději, ale pokud fouká špatně se drát přímo do hlavní pojistková skříň, my dont mít žádný náhradní pruhů v ní, tak to je něco snaží vyhnout, pokud je to možné!
Vidím, co myslíš ale asi nejsou bezpečné spustit prsten z čelního, že tomu bude až do vysoké!
I neukazovaly této

Řekl jsem, že by mělo být bezpečné. Já bych opravdu doporučit, jak se to všechno odhlásila a řádné elektrikář.

Proč ne právě běží elektroinstalace k boudě, dát spotřebiteli jednotky v etc, ale pak stačí dát 13A plug na konec kabelu, a že zástrčku do zásuvky.

Tak a) byste zůstat v mezích zákona (není označují za trvalé, protože končí v plug), b) bude vám přesně stejné množství energie do haly a c), pokud jste se rozhodli pro upgrade v budoucnosti stačí, aby si s jiskrou na olovnicí ji na skříň s pojistkami správně dodává, v nové spotřebitelské jednotky stejně.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
XP Home ram chyba?? truck3r Operační systémy Windows 7 5. července 2009 21:24
Pomozte, prosím - PSU Elektroinstalace Otázky Kitten007 Případy & Napájecí zdroje 1 20. duben 2009 08:44
XP Home nelze spustit až na všech jezza Operační systémy Windows 5 24. listopadu 2008 07:05
Dont zkusit tento doma redden137 Případy & Napájecí zdroje 16 2. říjen 2008 08:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.