![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Heyy guys,
Όμοια ενός Μάλλον περίεργη ερώτηση, αλλά είμαι ελπίζοντας ίσως Theres λίγα άτομα εδώ με λίγο περισσότερο ηλεκτρικό Know How από μένα. Εντάξει, έτσι ήταν ουσιαστικά ανακατασκευή γκαράζ μας, που είναι ένα δίκαιο απόσταση από το σπίτι. Έχουμε 30amp amoured υπόγειο καλώδιο λειτουργεί από το σπίτι της. Επιθυμείτε να έχει ένα δαχτυλίδι και κύρια φώτα στο γκαράζ, οπότε ξέρω πως χρειάζονται ένα κουτί φυτίλι για την ασφάλεια και τη διάσπαση έξω σωστά. Η εξουσία στο υπόγειο καλώδιο επίκλιση πραγματικά να συρματωμένων απευθείας στο κύριο φυτίλι θέση στο σπίτι, αλλά είναι ασφαλές να σύρμα τον απευθείας στον κύριο δακτύλιο ως κίνητρο; και αν ναι, χρειάζεται να διαθέτει ασφάλεια για την ώθηση, να σταματήσει να αντλήσει μεγάλη δύναμη. IVE πιο ενσύρματο δίκτυο δακτυλίου το σπίτι, αλλά αυτό isn't κάτι IVE ecountered πριν, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν πολύ appriecated! MCTW |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μόλις γίνει το ίδιο πράγμα σε ένα νέο εργαστήριο.
Από την ανάγνωση μέσα από το μεγάλο πράσινο βιβλίο της Regs μπροστά μου τώρα, καταλαβαίνω σας μπορεί να έχει μόνο 1 στα ανοικτά κάθε κίνητρο για την υποδοχή του δακτυλίου, και πρέπει να είναι είτε ένα ενιαίο ή ένα διπλό. Έτσι, δεν μπορείτε να εκτελέσετε άλλη μονάδα εκτός καταναλωτή ότι ακτινωτών, τουλάχιστον δεν πρόκειται να είναι εντός των Regs, sparky και δεν πρόκειται να πιστοποιεί ότι (για να κρατήσει στο μέρος P). Τουλάχιστον δεν νομίζω ότι θα. Η καλύτερη επιλογή θα είναι να τρέχει μόνο ένα καλώδιο από τον καταναλωτή μονάδα, ή, ελλείψει αυτής, αν έχετε ένα αχρησιμοποίητο ηλεκτρική κουζίνα πρίζα, μπορείτε να μετατρέψετε το γκαράζ σας ότι σε ζωοτροφές. Απλά έτρεξε ένα καλώδιο κατευθείαν από μία από τις μονάδες των καταναλωτών, αλλά και πάλι πιστεύω ότι έχουμε 9 καταναλωτικών μονάδων σε διάφορες barns lol. Υποθέτω σας μόνη άλλη επιλογή, είναι να τεθεί ένα 13amp τηγμένου κίνητρο για τον δακτύλιο μπορείτε εύκολα πρόσβαση, στη συνέχεια, εκτελέστε σας μονάδα καταναλωτή μέσω αυτού, να διασφαλίσουμε ότι έχει RCD σε αυτό. Ωστόσο, πηγαίνετε να περιορίζεται σε 13, στην αποθήκη. Ειλικρινά τον καλύτερο τρόπο και ασφαλής τρόπος για να γίνει αυτό είναι να τεθεί ένα MCB 32A στο σπίτι του καταναλωτή μονάδα, που τρέχει για να σας ρίξει, τότε που ο καταναλωτής με μια μονάδα 63α ή οτιδήποτε RCD στο γκαράζ, με 16A MCB για μια ακτινικών πρίζα και ένα κύκλωμα 6A MCB για το ανώτατο όριο φώτα.
|
|
|||
|
|||
|
Τι είπε διακομιστή, αλλά επίσης: 30 Amps δεν είναι πάρα πολύ για ένα γκαράζ. Αυτό θα σήμαινε που εκτελείτε όλα σας τα φώτα και διεξόδους για την ίδια ζωοτροφή. Ίσως να μην χρησιμοποιείτε το γκαράζ σας ήθελα να κάνω τη δική μου, αλλά τριάντα αμπέρ; μου λίγο εγκύκλιος είδε εφιστά 15. My λίγο bitty αεροσυμπιεστής επίσης εφιστά 15. PLUS τα φώτα. Έτσι, αν είχα μόνο το 30 αμπέρ και ήμουν κοπή και ένα συμβούλιο του συμπιεστή διώξουν για να μην αναφέρω τα φώτα ...............
Θα ήθελα ένα ζευγάρι από τα κυκλώματα τουλάχιστον για κάτι τέτοιο. Φυσικά για μια ακόμη φορά θα έχουμε σε γλωσσικές διαφορές lol. Έχω ενσύρματο τόνων πράγματα εδώ στις ΗΠΑ, αλλά δεν έχω ιδέα τι το foggiest ένα "δαχτυλίδι κύρια" είναι. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ένα δαχτυλίδι Κύρια είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στην εγχώρια σπίτι καλωδιώσεις.
Κανονικά, θα παρέχει το πρότυπο 13amp πρίζες τοίχου. Είναι ένα δαχτυλίδι, επειδή ζήτησε και πρίζες είναι οπλισμένη από τον καταναλωτή και μια ακόμη μονάδα σύρμα επιστρέφει στον καταναλωτή μονάδα μετά την τελευταία πρίζα. Κάθε δαχτυλίδι είναι ονομαστικές στο 30amps Αυτό επιτρέπει για το φορτίο που πρέπει να εκτείνονται τόσο τρόπους πίσω, η οποία εξαλείφει την ανάγκη για τα βαρέα καλώδια. Πιστεύω ότι αυτό το κύκλωμα μπορεί να διαχειριστεί 7.2kw ή therebouts. Κανονικά 2,5 χιλιοστών καλώδιο χρησιμοποιείται ..... συρματωμένων και τον τρόπο αυτό, καθίσταται το equvalent των 5 χιλιοστών καλώδιο. Τα περισσότερα σπίτια έχουν εδώ κάτω για ένα δαχτυλίδι, ένα δαχτυλίδι για επάνω και ίσως ένα ξεχωριστό δαχτυλίδι για την κουζίνα. Οι μεγαλύτερες ιδιότητες μπορεί να έχει περισσότερα. Φωτισμός είναι από χωριστά κυκλώματα. Δεν είστε σίγουροι σχετικά με το μέρος του κόσμου, αλλά η εγχώρια δίκτυο εφοδιασμού είναι 220/240v Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
|
|||
|
|||
|
@ mctw
Όπως είπε serverguy, μπορείτε επίκλισης τρέχει ένα δαχτυλίδι κύρια μέσω κίνητρο από το ήδη υπάρχον .... αυτό δεν θα ήταν νομικά / ασφαλές. Θα πρέπει να προέρχονται από την κύρια μονάδα, μέσω των ανταλλακτικών fuseway, ή ταιριάζει ένα επιπλέον μονάδα, εάν δεν είναι διαθέσιμα ανταλλακτικά. Επίσης, η βαθμολογία των θωρακισμένα καλώδιο είναι σημαντικό, δεδομένου ότι αυτά μπορούν να έρθουν σε διάφορα μεγέθη. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι beefy αρκετή δουλειά για το yo έχουν κατά νου. Ρίξτε μια ματιά εδώ για μερικές περισσότερες πληροφορίες Bubba Όπως ανέφερε, αυτό εξαρτάται από το τι σκοπεύετε να εκτελέσετε. |
|
|
|||
|
|||
|
Ah, χάρη Phil. Αυτό το δικαίωμα, εσείς οι Ευρωπαίοι χρησιμοποιούν 220. Χρησιμοποιούμε 110. Best μαντέψει, τι youcall ένα δαχτυλίδι κύρια, καλούμε διακόπτη κυκλώματος από την περιγραφή, την ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.
Συγνώμη για τη διακοπή mctw, αλλά είμαι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω το Queens Αγγλικά lol. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είστε σίγουροι ότι είναι σωστή Bubba ....... Εδώ είναι ένα διάγραμμα ενός τυπικού κύριο δακτύλιο:
![]() Τα καλώδια στη μονάδα του καταναλωτή είναι και τα δύο συνδέονται με την ίδια fuseway .... αυτό μπορεί να είναι ένα simpe ασφάλεια ή διακόπτη κυκλώματος. |
|
|
|||
|
|||
|
@ Bubba
Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι είστε σε 110V πρότυπο, είμαστε σε 230V πρότυπο. Μπορούμε να επιστήσω λίγο πάνω από 3000 Watts από μια πρίζα, μπορείτε να αντλήσει περίπου 1500 Watts πιστεύω. Έτσι μας 30A προσφορά είναι σαν να σας 60α εφοδιασμού σε 110V. Και Όχι, κύριο δακτύλιο είναι κυριολεκτικά πώς και πρίζες είναι οπλισμένη μέχρι .. ![]() Αν ήταν μόνο το μπλε καλώδιο, τότε θα ήταν ακτινικών κύκλωμα, Αλλά προσθέτουν στο κίτρινο καλώδιο αλλά, συμπληρωματική επιστροφή με το μπλε καλώδιο τη στιγμή που θα γίνει για τον καταναλωτή μονάδα, είναι μια δακτυλίου κύκλωμα.
|
|||
|
|||
|
cheers για την γρήγορη ανάδραση παιδιά!
Νομίζω ότι κακώς πρέπει να επανεξετάσουμε την ιδέα αυτή λίγο. επί του παρόντος, θεωρώ κακή serverguy πρώτα κάνει ό, τι προτείνεται, εκτελεί μια 13amp τηγμένου κίνητρο μιας υπάρχουσας δακτύλιο. 13amp θα πρέπει να καλύπτει αυτό ελπίζω, αλλά και αν φυσάει ασθενής πρέπει να σύρμα τον απευθείας στον κύριο φυτίλι θέση, εμείς dont έχουν ανταλλακτικά λωρίδες σε αυτό, συνεπώς, thats κάτι προσπαθεί να αποφύγει, αν είναι δυνατόν! Βλέπω τι σημαίνει όμως, ότι δεν είναι ασφαλές να εκτελέσετε ένα δακτύλιο κίνητρο, την κλήρωση θα ήταν πολύ υψηλό για την! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Είπα ότι θα πρέπει να είναι ασφαλή. Θα ήθελα πραγματικά να συστήσει όλα ελέγχονται από ένα κατάλληλο ηλεκτρολόγο. Γιατί να μη λειτουργούν οι καλωδιώσεις που αναφέρονται στην εγκατάσταση, τοποθετήστε το στη μονάδα καταναλωτή κλπ, αλλά στη συνέχεια, μόλις τεθεί ένα 13A βύσμα στην άκρη του καλωδίου και συνδέστε ότι σε μια πρίζα. Με αυτόν τον τρόπο α) να παραμείνει εντός του δικαίου (δεν έχει ονομαστεί ως μόνιμοι όπως τελειώνει σε ένα βύσμα), β) θα φέρω ακριβώς το ίδιο ποσό της εξουσίας με την εγκατάσταση και γ) αν αποφασιστεί για την αναβάθμιση στο μέλλον Απλά πρέπει να πάρετε μια sparky με μολύβι σε θέση να το φυτίλι σωστά, με την προσθήκη μιας νέας μονάδας και των καταναλωτών.