manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Svejedno Electricians Na tu? Početna ožičenje pitanje.

Reply

Thread Tools
Old 6. svibanj 2009, 15:09
Member Group

Default Svejedno Electricians Na tu? Početna ožičenje pitanje.

Heyy momački,

Vrsta je neparan pitanje mislim, ali možda sam nadajući theres nekoliko ljudi na ovdje sa malo više električne znate od mene.

Eto, tako su u osnovi remontovanje našu garažu, koja je fer udaljeno od kuće. Imamo 30amp amoured podzemni kabel se izvodi od kuće do njega. Tražim da ima prsten i glavna svjetla u garaži, pa ću znati trebam osigurač kutija za sigurnost i do Splita, to ispravno. Moć u podzemni kabel cant stvarno biti ožičen direktno u glavni osigurač kutiju u kući, ali je to sigurno žica ga izravno u prsten kao glavna pobuda? i ako je tako, da li mi je potrebna osigurač na pobuda, da prestane da puno snage povući. Ive ožičen većina kuće mains prsten, ali to nije nešto Ive ecountered prije, tako da bilo koji savjet bila bi uvelike appriecated!

MCTW
Old 6. svibanj 2009, 15:58
Moderator / ica grupe

Ive 'pravedan učinio istu stvar u novoj radionici.

Od čitanja kroz veliki zeleni knjizi regs ispred mene sad, ja razumijem možete imati samo 1 obosti isključili svaku utičnicu na prsten, i ona mora biti ili jednog ili dvokrevetna.

Tako da nije mogao pokrenuti drugu potrošačku jedinicu isključeno da mamuza, barem to nije idući u biti unutar regs, a ne sparky će potvrditi je (da bi u roku od Dijelom P). Barem ne mislim da bi.

Najbolja opcija će biti da jednostavno pokrenuti kabel iz potrošačke jedinice, ili ako to nije slućaj, ako imate neiskorišteni električnim kuhalom utičnica, možete okrenuti da se na svoj feed garaža.

JA pravedan ran kabelskog ravno jednu od naših potrošačke jedinice, a opet mislim da imamo 9 potrošačkih jedinica u raznim staje lol.

Pretpostavljam da tvoj jedini drugi izbor, je da se stavi 13amp fused obosti na prsten možete jednostavno pristupiti, a zatim pokrenite vaše potrošačke jedinice off to, da se ima RCD u njoj.

Međutim, ti si idući u biti ograničeni na 13a u prolio.

Iskreno najbolji način i siguran način za to učiniti je da stavite 32a MCB u kući potrošačke jedinice, koje se izvoditi na svoju prolio, zatim stavite potrošačka jedinica uz 63A ili štogod RCD u garaži s 16a MCB za radijalna fasung sklop i 6A MCB za strop rasvjetom.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 6. svibanj 2009, 21:20
Donatorska Grupa

Što poslužitelju, rekao je, ali i: 30 pojačala nije vrlo velik dio za garažu. To bi značilo da imate sva svoja svjetla i priključaka na isti izvor. Možda vi ne koristite svoj garaža kao JA dont moj, nego trideset pojačala? moj mali cirkular vuće 15. Moja mala bitty zračni kompresor također koristi 15. PLUS svjetala. Dakle, ako sam imala samo 30 pojačala i sam bio rezanje odbor kompresor i na nogama da ne spominjem svjetlima ...............

Htjela želite par krugova barem za nešto slično.

Naravno, opet smo dobili na jezične razlike lol. Imam ožičen tona stvari ovdje u SAD-u, ali nisam se foggiest ideju što je "glavni prsten" je.
Old 7. svibanj 2009, 04:39
Donatorska Grupa

Prsten Glavna je termin koji se koriste u domaćem montažna kuća.
Normalno da će osigurati standardne 13amp zidne utičnice. To se zove prsten jer su utičnice ožičen iz potrošačke jedinice i dodatno žica vraća u potrošačkoj jedinici nakon zadnjeg utičnicu. Svaki prsten je ocijenjeno na 30amps
To omogućava za učitavanje treba širiti oba povratak, koji eliminira potrebu za kablovima teška. JA vjerovati ovaj spoj može nositi 7.2kw ili therebouts.
Obično se koristi kabel 2.5mm ..... ožičen i na taj način, on postaje equvalent od 5mm kabel.

Većina kuća ovdje ima prsten na donjem katu, prsten za mentalno i možda zasebna prstena za kuhinju. Veća svojstva svibanj imati više. Rasvjeta je zasebne sklopove.

Niste sigurni o svom dijelu svijeta, ali naših domaćih mains supply je 220/240v

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 7. svibanj 2009, 04:58
Donatorska Grupa

@ mctw

Kao serverguy je rekao, vi cant pokrenuti glavni prsten preko ostruga iz postojeće jednom .... ovo ne bi bilo pravnih / sigurna.
Morate doći od glavne potrošačke jedinice, preko rezervnih fuseway ili stane dodatnu jedinicu, ako ne slobodno dostupna.
Također je rejting na oklopno kabel je važno, jer ti može doći u različitim veličinama. Koje su vam potrebne da biste bili sigurni da je dovoljno jak za posao jo imati na umu.

Imaju izgled ovdje za neke detaljnije

Kao što je spomenuto Bubba, zavisi što namjeravamo pokrenuti.
Old 7. svibanj 2009, 09:25
Donatorska Grupa

Ah, hvala phil. Taj 'pravo, vi koristite 220 Europljana. Mi koristimo 110. Najljepši pogodak, što youcall prsten glavnih smo pozvali prekidač s vašeg opisa, hvala za pojašnjenje.

Žao nam je da prekinete mctw, ali Im 'pa ipak težak to podoba vanjska strana Queens Engleski lol.
Old 7. svibanj 2009, 10:08
Donatorska Grupa

Niste sigurni koji je ispravan Bubba ....... ovdje je dijagram tipičan glavni prsten:

Kabele na potrošačke jedinice su spojeni na isti fuseway .... ovaj svibanj biti simpe osigurač ili prekidač.
Old 7. svibanj 2009, 10:10
Moderator / ica grupe

@ Bubba

Također je vrijedno pamćenja koje ste na standardne 110V, 230V smo na standard.

Možemo nacrtati nešto preko 3000 Vots od utičnica, možete izvući oko 1500 Vots vjerujem.

Tako naš 30A opskrbe je poput vaše 60A opskrbe na 110V.

Ali ne, glavno je prsten doslovno kako su utičnice ožičen gore ..

Ako je to samo plava žica, onda bi se, radijalna sklop, Ali dodaj u žute žice kao i pridružuju back up s plavom žice nakon što dobije na potrošačke jedinice, to je prsten sklop.

Old 7. svibanj 2009, 13:35
Member Group

nazdravlje za brzu povratnu informaciju momci!
mislim bolestan morati revidirati ova ideja malo. za sada mislim bolesne učiniti ono što serverguy prvi sugerirao, pokretanje 13amp fused mamuza od postojećeg prsten. 13amp trebali pokriti ga nadam se, ali ako ga puše bolestan morati žica ga izravno u glavni osigurač kutija, mi dont imati bilo koji rezervnih traka u njoj, tako da taj nešto pokušava izbjeći ako je moguće!
Vidim ono što znači da se oko ne bude siguran da pokrenete prsten od ostruga, ždrijebati će biti daleko do visoka!
Old 7. svibanj 2009, 14:40
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by mctw View Post
nazdravlje za brzu povratnu informaciju momci!
mislim bolestan morati revidirati ova ideja malo. za sada mislim bolesne učiniti ono što serverguy prvi sugerirao, pokretanje 13amp fused mamuza od postojećeg prsten. 13amp trebali pokriti ga nadam se, ali ako ga puše bolestan morati žica ga izravno u glavni osigurač kutija, mi dont imati bilo koji rezervnih traka u njoj, tako da taj nešto pokušava izbjeći ako je moguće!
Vidim ono što znači da se oko ne bude siguran da pokrenete prsten od ostruga, ždrijebati će biti daleko do visoka!
Nisam predlažemo ovu

Ja rekoh: ona bi trebala biti sigurna. Ja bih zaista preporučiti uzimajući to sve provjeravaju od strane odgovarajuće električar.

Zašto ne pravedan trčanje ožičenje do prolio, stavite potrošačke jedinice u etc, ali onda samo stavi 13a dodatku na kraju kabla, a da se priključite u utičnicu.

Koji način a) vi ostanite u skladu sa zakonom (nije nazvao kao trajna kao ona završava u dodatku), b) to će vas posve isti iznos moći da se proliti i c) ako je odlučio da poboljsaju u budućnosti Potrebno je samo da dobijem sparky u okomit je na kutija s osiguračima pravilno, dodajući u novu jedinicu kao potrošač.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.