![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Heyy srácok, Kicsit furcsa a kérdés azt hiszem, de ott vagyok, remélve, talán egy-két ember itt egy kicsit több elektromos Know How, mint én. Oké így alapvetően újjáépítése volt a garázs, ami a valós távolságot el a házat. Van 30amp amoured föld alatt futó kábel a ház is. Keresek, hogy a gyűrű a fő-és fények a garázsban, úgy tudom, hogy kell egy biztosítószekrény biztonsági és oszthatják meg megfelelően. A hatalom a földalatti kábel cant igazán vezetékes közvetlenül a fő fuse doboz a házban, de nem biztos, hogy vezetékes közvetlenül a gyűrű fontosabb, mint a sarkantyú? és ha igen, mi kell egy biztosíték a sarkantyú, hogy hagyja abba a nagy erővel húz. ive vezetékes leginkább a ház gyűrű hálózatról, de ez isnt valami ive ecountered előtt, így minden tanácsot jelentősen appriecated! MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most tette ugyanezt egy új műhelyében. Olvasva a nagy zöld könyvet regs elõttem most értem csak 1 sarkantyúz ki minden aljzat a gyűrűt, és azt kell akár egyetlen vagy kettős. Szóval nem fut egy másik fogyasztó egység ki, hogy ösztönzőleg hat, de legalább nem az lesz a regs, és nem Sparky folyik, amely igazolja, hogy (hogy rész P). Legalábbis én nem hiszem, igen. A legjobb megoldás az lesz, hogy most fut egy kábel a fogyasztó egység, vagy ennek hiányában, ha egy nem használt elektromos főzőlap aljzat, akkor kapcsolja be, hogy a garázs takarmány. Csak futott a kábel egyenesen az egyik fogyasztó egységek, de aztán ismét Azt hiszem, 9 fogyasztási egység különböző barns lol. Azt hiszem, az egyetlen másik lehetőség az, hogy ne 13amp olvasztott sarkantyúz a gyűrű egyaránt jól megközelíthető, aztán fuss el a fogyasztói egységet ki ezt, meggyőződve arról, hogy az RCD benne. Ugyanakkor, te leszel a 13A csak a fészerbe. Komolyan a legjobb megoldás, és biztonságos módon, hogy azt, hogy a 32A MCB a ház fogyasztói egységet, fuss, hogy ki a fészerbe, majd tegye a fogyasztó egység a 63A vagy bármi RCD a garázsban, a 16A MCB a radiális aljzat áramkör 6A MCB és a felső világítás.
|
| |||
| |||
| Milyen kiszolgáló mondta, hanem azt is: 30 Amper nem túl sok egy garázs. Ez azt jelentené, hogy a futtatott minden fény-és felvevőpiacokat ugyanazt a takarmányt. Lehet, hogy nem használja a garázsban, mint én az enyémet, de harminc amper? az én kis körfűrész felhívja 15. Az én kis darabos kompresszor is felhívja a 15. Plusz a fények. Tehát ha én csak 30 amper és volt vágás a fedélzeten, és a kompresszor belerúgott a nem beszélve a fények ............... Azt szeretném pár áramkörök legalábbis valami ilyesmi. Természetesen megint kapunk a nyelvi különbségeket, lol. Van vezetékes tonna cuccot itt az USA-ban, de nem a foggiest ötlete, mi az a "gyűrű fő" van. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Ring Main "szót használják a hazai ház kábelezés.
Normális esetben ez a standard 13amp fal aljzattól. Ezt hívják a gyűrű, mert a foglalat van drótozva a fogyasztói egységre és további vezetékes visszatér a fogyasztói egység az utolsó aljzatba. Minden gyűrű értékelt a 30amps Ez lehetővé teszi a teher kell terjeszteni mindkét módon vissza, amely megszünteti annak szükségességét, hogy a nehéz kábeleket. Azt hiszem, ez a kör tudja kezelni 7.2kw vagy therebouts. Általában 2.5mm kábelt használnak ..... és vezetékes Így válik a equvalent az 5mm kábel. Most itt van egy ház csörög a földszinten, a gyűrű az emeletre, és talán egy külön csörög a konyhában. Nagyobb tulajdonságok is több. Lighting külön áramköröket. Nem biztos benne, hogy a részét a világ, de a hazai hálózatról ellátás 220/240V My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| @ mctw Mint serverguy azt mondta, te cant run gyűrű fő keresztül sarkantyúz egy meglévőt .... nem ez lenne a jogi / biztonságos. Ki kell jönni a fő fogyasztási egységre keresztül egy tartalék fuseway, illetve nem egy külön egység, ha nincs tartalék áll rendelkezésre. Emellett a hitelminősítő a páncélozott kábel is fontos, mivel ezek nem jönnek, különböző méretekben. Be kell, hogy győződjön meg róla, hogy van elég nagydarab a munka yo van véve. Érdemes megnézni itt Néhány további információ Bubba Mint említettem, ez attól függ, hogy mit kívánnak futtatni. |
|
| |||
| |||
| Ó, köszönöm phil. Ez így van, akkor európai használja 220. 110 használjuk. Best guess, mi youcall gyűrű fő, felhívjuk a kismegszakító az a leírás, köszi a pontosítást. Sajnálom, hogy félbe mctw, de még próbálnak kitalálni a Queens angol lol. |
|
| |||
| |||
| Nem biztos, hogy helyes-Bubba ....... Íme egy ábra a tipikus gyűrű fő: ![]() A kábelek a fogyasztó egység egyaránt kapcsolódik az azonos fuseway .... Ez lehet egy simpe fuse vagy kismegszakító. |
|
| |||
| |||
| @ Bubba Azt is érdemes megjegyezni, hogy te vagy a 110V standard, mi vagyunk a 230V szabvány. Tudjuk felhívni egy kicsit több mint 3000 Watt az aljzat, akkor felhívni a nagyjából 1500 Watt gondolom. Szóval mi 30A kínálat, mint a 60A forrás 110V. És nope, gyűrű fő van szó, hogy a foglalat van drótozva fel .. ![]() Ha ez volt a kék vezetéken, akkor lenne egy radiális áramkör, De add a sárga drót is csatlakozik vissza a kék huzal egyszer kerül a fogyasztó egység, ez a ring áramkör.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| hurrá a gyors visszajelzéseket fiúk! Azt hiszem, rosszul van, hogy gondolja át ezt az ötletet kicsit. Most azt hiszem, rosszul teszi, amit serverguy először javasolták, hogy futtasson egy 13amp olvasztott sarkantyúz egy meglévő ring. 13amp kell kiterjednie, hogy remélem, de ha fúj rosszul van, hogy vezetékes közvetlenül a fő biztosítószekrény, mi dont volna tartalék sávokat benne, hogy amit valami próbál kerülni, ha lehetséges! Értem, mire gondolsz bár közel nem biztos, hogy fut egy gyűrűt a sarkantyú, a sorsolás lenne, amennyiben a magas! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() Azt mondtam, biztonságosnak kell lenniük. Azt javasoljuk, tényleg kezd mindent ellenőrizni ki egy villanyszerelőt a megfelelő. Miért nem fut a vezetékezési ki a fészerbe, hogy a fogyasztói egységet, stb, de aztán csak be a 13A dugó a végén a kábel és a csatlakozó, hogy egy foglalat. Így a) maradjon a jogszabály (az úgynevezett nem állandó, csak legyen a vége a dugó), b) fog kapni, pontosan ugyanazt az összeget a hatalom a fészerbe, és c) ha úgy döntött, hogy frissítse a jövőben akkor csak meg kell kapnia, hogy Sparky Plumb, hogy a fuse box megfelelően, hozzátéve, az új fogyasztói egység is.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| XP Home ram hiba???? | truck3r | A Windows operációs rendszerek | 7 | 5. július 2009 21:24 |
| Help Please - PSU Huzalozási kérdések | Kitten007 | Cases & Power Supplies | 1 | 20. április 2009 08:44 |
| XP Home nem indul ki minden | jezza | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. november 2008 07:05 |
| Ne próbálja meg ezt otthon | redden137 | Cases & Power Supplies | 16 | 2. október 2008 08:41 |
| Téma eszközök | |
| |