פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

כל Electricians כאן? דף הבית תיול שאלה.

Reply

שרשרת כלים
Old 6 במאי 2009, 15:09
חבר קבוצת

Default כל Electricians כאן? דף הבית תיול שאלה.

Heyy חבר 'ה,

סוג של שאלה אני משער יוצא מן הכלל, אבל אני מקווה שאולי theres כמה אנשים כאן עם קצת יותר חשמל מאשר אותי יודע איך.

אוקיי אז בעצם היו rebuilding מוסך שלנו, שהוא מרחק סביר מהמקום מהבית. אנחנו חייבים לפעול 30amp amoured כבל תת מהבית אליו. במבט יש טבעת הראשי ואת האורות במוסך, אז אני יודע שאני צריך תיבת הנתיכים הבטיחות וכדי לפצל את זה כמו שצריך. הכוח לתוך כבל תת צביעות באמת להיות חוטית ישירות לתוך תיבת הנתיכים הראשי בבית, אבל זה בטוח החוט ישירות לתוך טבעת הראשי בתור תמריץ? ואם כן, אנחנו צריכים לאחד על דרבן, כדי לעצור את העוצמה הרבה לצייר. ive חוטית ביותר לבית mains טבעת, אבל זה משהו isn't לפני ive ecountered, לכן כל עצה תהיה appriecated מאוד!

MCTW
Old 6 במאי 2009, 15:58
מנהל קבוצת

ביצעתי רק לעשות את אותו הדבר סדנה חדשה.

מאת באמצעות קריאת הספר הירוק הגדול של regs לפניי עכשיו, אני מבין שאתה יכול רק 1 מרדע הנחה על כל שקע מצלצל, וזה חייב להיות יחיד או כפול.

אז אתה לא יכול לפעול אחרת הצרכן הנחה כי יחידת מרדע, לפחות זה לא הולך להיות בתוך regs, ולא ספארקי עומדת לאשר אותה (על מנת לשמור על חלק בתוך p). לפחות אני לא חושב שהם היו.

האפשרות הטובה ביותר תהיה פשוט להריץ כבל של הצרכן היחידה, או אי שאם יש לך בשימוש שקע חשמלי מבשל, אתה יכול להפוך את זה לתוך מוסך ההזנה.

אני פשוט רץ עם כבל ישר מאחד יחידות הצרכן שלנו, אבל אז שוב, אני חושב שיש לנו 9 הצרכן ליחידות השונות barns LOL.

אני מניח שלך רק אפשרות, היא לשים 13amp מסוגסג מרדע על טבעת אתה יכול לגשת בקלות, לאחר מכן הפעל את הצרכן יחידת הנחה זו, כדי לוודא זאת יש RCD בו.

עם זאת, אתה הולך להיות מוגבל ל 13A ב לשפוך.

באמת הדרך הטובה ביותר ובטוחה הדרך לעשות זאת היא לשים 32A MCB בבית יחידת הצרכן, להריץ את זה כדי לשפוך שלך, ולאחר מכן לשים הצרכן יחידה עם 63A או מה שזה לא יהיה RCD במוסך, עם 16A MCB עבור מחוגי שקע במעגל וכן 6a MCB עבור התקרה האורות.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 6 במאי 2009, 21:20
קבוצת תורמים

מה אמר שרת, אבל גם: 30 Amps אינו רבה על חנייה מקורה. זה היה אומר שאתה מפעיל את כל האורות וכן שקעים על אותו ההזנה. אולי אינך משתמש שלך מוסך כמו שאני עושה את שלי, אבל שלושים amps? הקטנה שלי ראתה צורך 15 עגול. הקטנה שלי bitty מדחס אוויר גם שואבת 15. בתוספת האורות. אז אם היה לי רק 30 amps ואני היה גזירה מועצת ואת מלחץ על בעיטות לא להזכיר את האורות ...............

הייתי רוצה כמה circuits לפחות משהו כזה.

כמובן שאנחנו שוב לעלות הבדלים לשוניים LOL. יש לי טונות של דברים חוטית כאן בארה"ב, אבל אין לי אף מושג מה זה "טבעת הראשי" הוא.
Old 7 מאי 2009, 04:39
קבוצת תורמים

טבעת הראשי הוא מונח המשמש ביתיים הבית תיול.
בדרך כלל זה יספק את רמת 13amp Sockets הקיר. הוא נקרא טבעת כי הם Sockets חוטית מ הצרכן ו יחידה נוספת החוט חוזר אל הצרכן יחידת לאחר שעבר שקע. כל טבעת הוא מדורג ב 30amps
זה מאפשר לטעון את התפשטות להיות לשני הכיוונים בחזרה, אשר מבטלת את הצורך בכבלים כבד. אני מאמין זה יכול להתמודד עם מעגל 7.2kw או therebouts.
בדרך כלל משמש כבל 2.5mm ..... חוטית או כך, היא הופכת את equvalent של 5mm כבל.

רוב הבתים כאן יש טבעת עבור למטה, טבעת עבור למעלה אולי טבעת נפרדת עבור המטבח. יכול להיות גדול יותר נכסים יותר. תאורה היא נפרדת circuits.

לא בטוח לגבי חלק של העולם, אך mains הפנימית שלנו היא לספק 220/240v

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 מאי 2009, 04:58
קבוצת תורמים

@ mctw

כפי serverguy אמר, אתה מפעיל צביעות טבעת הראשי באמצעות מרדע מ קיים אחד .... זה לא היה משפטי / בטוח.
אתה חייב לבוא מתוך יחידת הצרכן הראשי, באמצעות חילוף fuseway, או להתאים נוסף יחידה, אם לא זמין חילוף.
גם את הדירוג של armoured כבל חשובה, שכן אלה יכולים לבוא בגדלים שונים. אתה צריך לוודא שהוא beefy מספיק את העבודה יו יש בחשבון.

Have a look כאן עבור חלק יותר מידע

Bubba כפי שהוזכר, תלוי מה אתה מתכוון לפעול.
Old 7 מאי 2009, 09:25
קבוצת תורמים

אה, תודה, פיל. זה בסדר, אתה להשתמש 220 האירופים. אנו משתמשים 110. הטוב ביותר משער, מה youcall טבעת הראשי, אנו קוראים מפסק מתוך התיאור שלך, תודה על הבירור.

סליחה על ההפרעה mctw, אבל אני עדיין מנסה להבין את קווינס אנגלית LOL.
Old 7 מאי 2009, 10:08
קבוצת תורמים

לא בטוח שזה נכון Bubba ....... הנה דיאגרמה של טבעת טיפוסית ראשי:

את הכבלים בבית הצרכן יחידת שניהם קשורים לאותו fuseway .... זאת יכולה להיות simpe לנתך או מפסק.
Old 7 מאי 2009, 10:10
מנהל קבוצת

@ Bubba

כמו כן, שווה לזכור כי אתה רגיל על 110V, אנחנו על 230V רגיל.

אנחנו יכולים למשוך קצת מעל 3000 ווטס מתוך ארובת העין, אתה יכול לצייר בערך 1500 אני מאמין ווטס.

אז 30A שלנו לספק את זה כמו אספקת 60A ב 110V.

בנוסף, לא, הוא ממש טבעת הראשי איך הם Sockets חוטית למעלה ..

אם זה היה רק הכחול חוט, ואז זה יהיה מחוגי מעגל, אבל להוסיף את החוט הצהוב גם כן, עם הצטרפותו לגבות את החוט כחול לאחר שהיא תקבל את הצרכן יחידה, זוהי טבעת מעגל.

Old 7 מאי 2009, 13:35
חבר קבוצת

Cheers for the quick משוב חבר 'ה!
אני חושב חולה צריך לחשוב מחדש רעיון זה מעט. לעת עתה אני חושבת מה לעשות חולה serverguy הראשון הציע, מפעיל 13amp מסוגסג בהשפעת קיים טבעת. 13amp צריך לכסות את זה אני מקווה, אבל אם זה מכות חולה צריך להבריק את זה ישירות לתוך תיבת הנתיכים הראשי, אנו dont יש לך חילוף lanes בה, thats משהו כל כך מנסה להימנע במידת האפשר!
אני מבין למה אתה מתכוון בכל זאת, לא בטוח לגבי להפעיל הטבעת של דרבן, לצייר את יהיה רחוק גבוה!
Old 7 מאי 2009, 14:40
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mctw View Post
Cheers for the quick משוב חבר 'ה!
אני חושב חולה צריך לחשוב מחדש רעיון זה מעט. לעת עתה אני חושבת מה לעשות חולה serverguy הראשון הציע, מפעיל 13amp מסוגסג בהשפעת קיים טבעת. 13amp צריך לכסות את זה אני מקווה, אבל אם זה מכות חולה צריך להבריק את זה ישירות לתוך תיבת הנתיכים הראשי, אנו dont יש לך חילוף lanes בה, thats משהו כל כך מנסה להימנע במידת האפשר!
אני מבין למה אתה מתכוון בכל זאת, לא בטוח לגבי להפעיל הטבעת של דרבן, לצייר את יהיה רחוק גבוה!
אני לא מציע את זה

אמרתי את זה צריך להיות בטוח. באמת הייתי ממליץ לקבל את הכל בדקו על ידי חשמלאי ראוי.

למה לא פשוט להריץ את תיול אל מוסך, לשים את הצרכן היחידה וכו ', אבל אז רק לשים 13A תקע על קצה של כבל, כי ו תקע לתוך שקע.

ככה א) אתה נשאר בתוך החוק (זה לא כמו termed קבוע, תוך שהיא מסתיימת ב תוסף), ב) זה יהיה לך בדיוק את אותה כמות של כוח כדי לשפוך את ו-C), אם החליטו לשדרג בעתיד אתה רק צריך לקבל ספארקי כדי לבדוק את זה על תיבת הנתיכים כהלכה, הוספת חדשה הצרכן יחידה גם כן.

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.