![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Heyy guys,
Kind of odd question I guess, bet tikiuosi gal theres nedaug žmonių čia su šiek tiek daugiau elektros Know How už mane. Gerai, kad iš esmės buvo atstatyti mūsų garažas, kuris yra teisingas atstumas nuo namų. Mes 30amp amoured kabelis veikia metro nuo namo į jį. Žvelgiant turėti žiedas pagrindinių ir šviesos garažas, todėl žinau, man reikia saugiklių dėžė saugos ir padalino jį tinkamai. Į požeminį elektros kabelį cant tikrai laidinio tiesiogiai į pagrindinį saugiklį lauke namas galios, bet yra saugu viela tiesiai į žiedą, kaip pagrindinė atšaka? ir jei taip, tai mes turime dėl atšaka saugiklis, kad sustabdyti daug galių daryti. IVE laidinio dauguma namas žiedai elektros tinklą, tačiau šis isnt kažkas IVE ecountered anksčiau, todėl bet koks patarimas būtų labai appriecated! MCTW |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I've just padaryti tą patį naujas cechas.
Nuo skaityti per didelis Žalioji knyga regs prieš mane dabar, aš suprantu, jūs galite turėti tik 1 paskatinti ne kiekvienas žiedas lizdą, ir jis turi būti vienas arba du kartus. Taigi, jums negalima paleisti kitą vartotojo vienetas Off atšaka, bent jau ne bus per regs ir ne Sparky ketina jį patvirtinti (laikytis partijos P). Bent jau aš nemanau, kad jie būtų. Geriausias variantas, bus tiesiog skaičiuoti nuo vartotojų vieneto arba, jam negalint, jei turite nepanaudotų elektrinė viryklė lizdas, galite įjungti kabelį į savo garažas kanalą. I just ran kabelis tiesiai iš vieno iš mūsų vartotojų vienetus, tačiau po to vėl manau, kad turime 9 vartotojų vienetų įvairių klėtis lol. Aš manau, kad jūsų Vienintelis kitas pasirinkimas, yra įdėti 13amp lydyto atšaka į žiedą galite lengvai naudotis, tada paleiskite savo vartotojo vienetas ne tai įsitikinkite, ji KODAS joje. Tačiau, jūs ketinate būti tik 13A ir patalpų. Sąžiningai geriausia ir saugiai atlikti jis turi pateikti 32A MCB namuose vartotojo vienetas, skaičiuoti, kad iš savo patalpų, tada įdėti vartotojo vienetas su 63A ar kas KODAS į garažas, su 16A MCB už Radialinė Socket grandinė ir 6A MCB už ribos žiburiai.
|
|
|||
|
|||
|
Koks serveris pasakė, bet taip pat: 30 Vairo nėra labai daug už garažas. Tai reiškia, kad jūs dirbate visus jūsų apšvietimas ir realizavimo pačiu pašaru. Galbūt jūs nenaudojate savo garaže kaip aš aš, o trisdešimt amperų? My Little Diskinių pjūklų lygiosios 15. My Little Bitty oro kompresorius taip pat atkreipia 15. PLUS žiburiai. Taigi, jei aš tik 30 amperai, ir aš pjaustymo lenta ir kompresorius spirti į nekalbant žibintai ...............
Norėčiau grandinių pora bent jau kažkas panašaus. Žinoma, dar kartą mes gauname į kalbinius skirtumus lol. Turiu laidinio tonų čia dalykėlius į JAV, tačiau aš ne žalios sąvokos, kas yra "pagrindinis žiedas" yra. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Žiedas Titulinis yra sąvoka, naudojama vidaus namo instaliacija.
Paprastai ji teiks standartas 13amp sienos lizdai. Ji vadinama žiedu, nes lizdai pervedimo iš vartotojų vienetas ir toliau viela grįžta į vartotojų vienetas po paskutinio lizdas. Žiedo įvertintas 30amps Tai leidžia apkrova turi būti paskirstytas į abi puses nugaros, kuris pašalinamas sunkiųjų kabelių. Manau, kad ši grandinė gali tvarkyti 7.2kw arba therebouts. Paprastai 2.5mm kabelis yra naudojamas ..... ir laidinio Tokiu būdu ji tampa equvalent apie 5mm kabelis. Daugelis namų čia buvo už žemyn žiedas, žiedai ir laiptais į viršų ir gal atskirą žiedas virtuvė. Platesnis savybių gali turėti daugiau. Apšvietimas atskiromis grandinėmis. Nesate tikri dėl savo dalį pasaulio, bet mūsų šalies maitinimo yra 220/240V Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
|
|||
|
|||
|
@ mctw
Kaip serverguy sakė, you cant run žiedas pagrindinėje per atšaka nuo esamų viena .... tai negali būti teisinis / safe. Turite iš pagrindinių vartotojų vieneto per atsargines fuseway, ar tinka papildomai vienetu, jei nėra atsarginių nėra. Taip pat šarvuotos kabelis vertinimas yra svarbus, nes jie gali ateiti į įvairių dydžių. Jūs turite įsitikinti, kad jis yra pakankamai stiprus darbas yo turėti omenyje. Susipažinkite čia kai daugiau info Bubba, kaip minėta, tai priklauso, ką ketina veikti. |
|
|
|||
|
|||
|
Ak, ačiū Phil. That's right, jums europiečiams naudoti 220. Mes naudojame 110. Geriausi atspėti, ką youcall žiedas pagrindinis, kurį mes vadiname jungtuvo iš jūsų aprašymo, Ačiū už paaiškinimus.
Atsiprašome nutraukti mctw, bet aš vis dar bando išsiaiškinti, Queens anglų lol. |
|
|
|||
|
|||
|
Nežinote, kad yra teisinga Bubba ....... Čia yra tipiškas žiedas pagrindinis grafikas:
![]() Ne vartotojas vieneto kabeliai abu prijungti prie tos pačios fuseway .... Tai gali būti simpe saugiklių ar grandinės jungiklis. |
|
|
|||
|
|||
|
@ Bubba
Taip pat verta prisiminti, kad esate 110V standartas, mes apie 230V standartas. Galime atkreipti šiek tiek daugiau nei 3000 Watts iš lizdas, galite nupiešti maždaug 1500 W tikiu. Taigi, mūsų 30A tiekimas patinka 60A tiekimas 110V. Ir Nope, žiedas pagrindinis yra pažodžiui, kaip lizdus laidinio iki .. ![]() Jei tai buvo tik mėlynos vielos, tada būtų Radialinė Circuit, Tačiau įtraukti į geltona viela, taip pat, prisijungti prie atsargines kopijas su mėlynos spalvos viela, kai jis pasireiškia prie vartotojų vienetas, tai žiedas grandinė.
|
|||
|
|||
|
Cheers for quick Atsiliepimai guys!
Manau, kad blogai, turi persvarstyti šią idėją šiek tiek. dabar manau, kad blogai daryti tai, ką serverguy pirmasis pasiūlė, važiuoti 13amp lydyto atšaka į esamą žiedas. 13amp turėtų apimti tai aš tikiuosi, bet jei jis pučia blogai turi viela tiesiai į pagrindinių saugiklių dėžutėje, mums nereikės jokių papildomų juostų, todėl "Thats kažkas bando išvengti, jeigu įmanoma! matau ką nors reiškia, maždaug nėra saugu paleisti iš atšaka žiedas, atkreipti būtų daug aukštos! |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
![]() Man sakė, kad tai turėtų būti saugios. I would really recommend getting it tikrinamos atlieka tinkamą elektrikas. Kodėl negalima tiesiog paleisti instaliacijos dėmesį į patalpos, pateikti vartotojui vienetą ir tt, bet tada tiesiog įdėti 13A kištukas dėl kabelio galą, ir prijungti, kad į lizdą. Tokiu būdu) turite likti teisė (ji nėra įvardyti kaip nuolatinė, nes ji baigiasi kištukas), b) jis bus jums lygiai tą patį kiekį galios patalpos ir c) Jei nusprendėte patobulinti ateityje Jums tereikia gauti Sparky į Plumb jį į saugiklių dėžė tinkamai įtraukti į naujus vartotojų vienetas taip pat.