![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Heyy guys,
Veida nepāra jautājums i guess, bet ceru, varbūt theres daži cilvēki šeit ar mazliet vairāk elektrības Know How par mani. Labi tā būtībā ir atjaunot mūsu garāža, kas ir taisnīga attālumā no mājas. Mums ir 30amp amoured kabelis darbojas pazemes no mājas uz to. Looking ir galvenais un gaismas gredzens garāžā, lai es zinu, ka drošinātāju kārba drošības un sadalīt to pareizi. Power into pazemes kabeļu cant tiešām vadu tieši galveno drošinātāju lodziņā mājā, bet tas droši vadu to tieši gredzens galvenais kā stimulēt? un ja tā, mums vajag drošinātāju uz stimuls, lai pārtrauktu daudz varas izlozē. IVE vadu visvairāk māja gredzenu cauruļvadus, bet šī isn't kaut IVE ecountered, pirms to kāds padoms būtu ļoti appriecated! MCTW |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Esmu tikko vienu un to pašu jaunu darbnīca.
Lasīt caur lielo zaļo grāmatu regs priekšā man tagad, es saprotu, jūs varat tikai 1 stimulēt off ik kontaktligzdu gredzenu, un tai jābūt vai nu vienu vai divas reizes. Tātad, jūs nevar vadīt cita patērētāja vienību, pie ka stimuls, vismaz tas nebūs ietvaros regs, un nav sparky gatavojas, lai apliecinātu to (iekļauties daļas P). Vismaz es nedomāju, ka viņi būtu. Labākais variants būs tikai palaist kabeli no patērētāja vienību, vai ja tas nav iespējams, ja jums ir neizmantota elektriskā plīts ligzda, jūs varat vērsties ka savā garāžā barībā. Es tikko skrēja kabeli tieši no mūsu patēriņa vienībām, bet tad atkal es domāju, ka mums ir 9 patēriņa vienībām dažādās šķūņos lol. Es pieņemu jūsu vienīgā iespēja ir ieviest 13amp sakausē stimulēt uz gredzena varat viegli piekļūt, tad palaist jūsu patērētāja vienību, pie tam, pārliecinoties, ka tas ir RKD tajā. Tomēr jūs esat būs tikai 13A, kas novietnē. Godīgi labākais veids un drošs veids, kā to darīt, ir ieviest 32A MCB šajā mājā patērētāju vienību, vadīt, ka no jūsu novietni, tad nodot patērētājam vienību ar 63A vai kāds RKD ir garāža, ar 16A MCB par radiālo socket shēmas un 6A MCB par griestu apgaismojumu.
|
|
|||
|
|||
|
Kāda servera teica, bet arī: 30 Amps nav ļoti daudz garāžu. Tas nozīmē, ka jūs izmantojat visas savas gaismas un izeju pašu barību. Varbūt jūs neizmantojat Jūsu garāžu, piemēram, man manējā, bet trīsdesmit ampēri? mana mazā Ripzāģis vērš 15. My little bitty gaisa kompresors arī vērš 15. PLUS gaismas. Tātad, ja man bija tikai 30 ampēriem un biju griešanas kuģa un kompresora kicked par nemaz nerunājot gaismas ...............
Es gribētu pāris shēmas, vismaz kaut kas tamlīdzīgs. Protams, tiklīdz mēs atkal nokļuvušas lingvistiskās atšķirības lol. Es vadu t stuff šeit ASV, bet man nav foggiest ideju, ko "gredzens galvenie" is. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ring Main tiek lietots termins iekšzemes māja vadu.
Parasti tas būs standarta 13amp sienas kontaktligzdas. To sauc par gredzenu, jo rozetes nav vadu no patērētāja vienību un papildu vadu atgriežas patērētāju vienību, pēc pēdējās ligzdas. Katru gredzenu tiek novērtētas ar 30amps Tas ļauj slodzi sadalīt abos virzienos, mugura, kas novērš nepieciešamību pēc smagā kabeļiem. Es uzskatu, ka šī shēma var rīkoties 7.2kw vai therebouts. Parasti 2.5mm kabelis tiek izmantots ..... un vadu Šādā veidā tā kļūst equvalent par 5mm kabeli. Lielākā daļa māju šeit ir gredzenu lejā, gredzenu augšā un varbūt atsevišķu gredzenu virtuve. Lielāks īpašībām var būt vairāk. Apgaismojums ir ar atsevišķām ķēdēm. Nav pārliecināti par savu daļu pasaules, bet mūsu pašmāju pievadā ir 220/240v Mana sistēma: Home Build
|
|
|
|||
|
|||
|
@ mctw
Kā serverguy ir teicis, Jūs nevar palaist gredzens galvenais starpniecību stimulēt no esošo .... tas nevar būt likumīgs / safe. Jums ir jānāk no patērētāju galvenās vienības, izmantojot rezerves fuseway vai derīgu papildu vienību, ja nav rezerves nav pieejams. Arī par bruņu kabeli reitings ir svarīgs, jo tie var būt dažādos izmēros. Jums ir jāpārliecinās, ka ir spēcīgs pietiekami darba yo ir prātā. Vai meklēt šeit dažiem vairāk info Kā Bubba minēts, tas atkarīgs no tā, ko esat iecerējis palaist. |
|
|
|||
|
|||
|
Ah, paldies phil. Tas ir labi, tu eiropiešu izmanto 220. Mēs izmantojam 110. Best guess, ko youcall gredzens galvenais, mēs aicinām circuit breaker no jūsu apraksta, paldies par skaidrojumu.
Žēl pārtraukt mctw, bet es esmu joprojām mēģina izrēķināt Queens angļu lol. |
|
|
|||
|
|||
|
Neesat pārliecināts, ka ir pareiza Bubba ....... Šeit ir shēma parasti gredzenu galvenais:
![]() Pie patērētāja vienība kabeļi ir gan saistīti ar pašu fuseway .... Tas var būt simpe drošinātāju vai circuit breaker. |
|
|
|||
|
|||
|
@ Bubba
Ir vērts atcerēties, ka jūs esat uz 110V standartu, mēs esam par 230V standartu. Mēs varam izdarīt mazliet vairāk nekā 3000 vati no ligzdas, to var izdarīt aptuveni 1500 Watts I believe. Tātad mūsu 30A piedāvājums ir kā jūsu 60A apgādes 110V. Un nope, gredzens galvenais ir burtiski kā kontaktligzdas ir wired up .. ![]() Ja tas bija tikai zilo vadu, tad tas būtu radiāla shēma, Bet pievienot dzelteno vadu, kā arī, kas savieno atpakaļ līdz ar zilo vadu kad tā izpaužas uz patērētāju vienību, tas ir ring ķēdes.
|
|||
|
|||
|
Cheers, lai ātri atsauksmes guys!
Es domāju, ka slikti ir pārdomāt šo ideju nedaudz. tagad es domāju, ka slikti darīt serverguy vispirms ierosināja, ekspluatācijas 13amp kausēta piesis esošo gredzenu. 13amp jāaptver to es ceru, bet, ja tas pūš slikti ir vadu to tieši galveno drošinātāju kastē, mēs dont neizmantotā joslām, tāpēc, thats kaut ko mēģina izvairīties, ja iespējams! Es redzu to, ko tu domā, lai gan, par to nav droši vadīt loku stimulēt, izdarīt būtu tālu augstu! |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() Es teicu, tas ir droši. Es tiešām iesakām to visu paņemts ar pienācīgu elektriķis. Kāpēc ne tikai palaist instalāciju, lai ēkā, nodot patērētājam vienība uc, bet tad tikai izvirzīti 13A plug uz beigām kabeli un kontaktdakšu, kas stājas kontaktligzdu. Tādā veidā) Jums paliek tās tiesību aktu (tā nav sauc par pastāvīgu, kā tas beidzas ar spraudni), b) tas aizvedīs Jūs tieši tikpat daudz enerģijas, lai shed un c) ja esat nolēmis uzlabot nākotnē Jums tikai iegūt sparky ar svērteni, tā, lai drošinātāju kastē pareizi, papildinot ar jaunu patērētāju vienību, kā arī.